ThetaHealing® – Začetni seminar, Novo mesto

ThetaHealing® je ena od verjetno najbolj razširjenih tehnik zdravljenja v svetu. Pomaga vam prepoznati sebe kot kreatorja svojega življenja in prepoznati vzorce prepričanj, ki vas omejujejo na tej poti. Pomaga vam spoznati sebe in razumeti druge. Njeno delovanje je tudi znanstveno dokazano.

S ThetaHealing® tehniko se boste naučili odpravljati številne telesne, čustvene in mentalne težave. Ne ukvarja se le s posledicami težav, ampak tudi z vzroki, ki so v vaših negativnih prepričanjih. Tudi gensko podedovane bolezni se lahko omilijo s čiščenjem globokih ključnih prepričanj, ki so se z geni prenesla z vaših prednikov na vas. Naučili se boste pomagati sebi in drugim. Poleg dela na prepričanjih boste na tem tridnevnem seminarju spoznali kako je nastala ta tehnika, kako se skozi meditacijski postopek povezati z energijo stvarstva, kdo so angeli varuhi in kako se lahko sporazumevate z njimi, kaj so duhovi, ujete duše in kaj z njimi, kako manifestirati tisto, kar si želite, kako izvesti vpogled v prihodnost in še veliko zanimivih stvari.

Pomembno je vedeti, da se za uspešno izvajanje te tehnike ni potrebno odpovedati svojim verskim prepričanjem. Pomembno je, da verjamete v energijo stvarstva, ki je okrog vas in v vas.
Seminar vodi: Ljiljana Udir, ThetaHealing učitelj
Datum in čas delavnice: 23.-25.oktober 2015
petek, 23.oktober od 16.00 do 20.00 ure,
sobota, 24. oktober od 09.00 do 17.00 ure (z enournim odmorom za kosilo) in
nedelja, 25.oktober od 09.00 do 17.00 (z enournim odmorom za kosilo).
Kraj: NOVO MESTO. O točni lokaciji bodo vsi prijavljeni naknadno obveščeni. Lokacija je odvisna od števila prijavljenih.
Cena: 350 €
Vsak udeleženec dobi knjigo ThetaHealing in priročnik v slovenščini. Po opravljenem seminarju dobite tudi certifikat THiNK ThetaHealing® Institute of Knowledge za praktika začetne stopnje.
Prijava in vse dodatne informacije:
Ljiljana Udir, gsm: 051/324-707 , e-mail: ljiljanaudir@gmail.com ali horus@t-2.net
Ob prijavi pošljite še vaše podatke (ime, priimek, naslov, elektronski naslov in telefonsko številko).
www.horus-theta.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !