VEČER KRISTALNIH POJOČIH POSOD IN GONG KOPELI

 

Tako kot hrana polni naše fizično telo, tako pretok energije hrani naša energetska telesa, v sozvočju z našim fizičnim telesom. Da ohranjamo ravnovesje delovanja naših teles, je, tako kot način prehrane, pomembno energetsko okolje, v katerem živimo. Primer je zvok kristalnih pojočih posod, katere uporabljam v svojem izražanju že nekaj let.

Doživite uravnoteženo in zdravilno vibracijo kristalnih pojočih posod, katerih občutenje in izkušnja Vam okrepi Vaše energetsko kot tudi fizično telo…

Na kristalne posode bo zaigral Rok Narian Rotar

Sledi izjemno igranje Boštjana Ariela Kragla na veliki gong

S pomočjo zvočne kopeli vstopamo v višja stanja zavesti, začnemo sproščati energijske in fizične blokade ter krepimo obrambni mehanizem telesa, saj prebudimo lastno zdravilno moč. Zvočna kopel izvablja stare in potlačene energije ter vzorce in jih ozavešča. Celotna zvočna masaža s predpripravo in kratko izmenjavo vtisov na koncu traja eno uro. Uležete se, sprostite, vse ostalo pa opravijo zdravilne vibracije, harmonije in zvoki velikega gonga.

Da vam bo čim bolj udobno, s seboj prinesite ležalko, odejo in manjšo blazino.

Informacije in prijave na: O51 371 676 (Rok) ali 068 19 19 90 (Boštjan)

 

RokDPA_0051

|||::
Mali Lipoglav 85, Šmarje - Sap, Slovenia
Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE
NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
zanimivo bo
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah. Pripravljamo pa tudi veliko novosti, katere ti bodo zagotovo všeč.
Naroči se: