Vikend delavnica MOJA KARMIČNA ZGODBA SKOZI PROSTOR IN ČAS

Delavnica moja Karmična zgodba skozi prostor in čas je izjemna vikend delavnica, ki je zasnovana na prepoznavanju naših dejanj, nagrad, dolgov, energetskih neravnovesij, obljub in zavez, ki se raztezajo skozi prostor in čas. Raztezajo se skozi sedanjost in preteklost ter nam skozi različne življenjske situacije ponujajo širše spoznanje in odgovore, ki jih v resnici že dolgo iščemo.

Da lahko spoznamo, kaj nas pravzaprav naše življenjske situacije in odnosi skozi življenje učijo, moramo najprej prepoznati in razumeti, kaj Karmični zakon predstavlja ter kaj vsebuje naša osebna Karmična zgodba.
Vsi smo že slišali za besedo karma. Večinoma jo enačimo in povezujemo z usodo ali pa pomislimo na kaj slabega. A zavedati se moramo, da karma ne pomeni nujno vedno slabih posledic, saj je konec koncev naša velika učiteljica in tudi naša zaveznica.

Ali vem kaj je karma in kako Zakon karme deluje v našem življenju?
Zakon karme je eden od univerzalnih zakonov in najlažje ga opišemo z znanim izrekom »Kar seješ, to žanješ.«. In samo od nas je odvisno ali bo pridelek kvaliteten in bomo z njim zadovoljni ali pa se bo razrasel v plevel, s katerim se bomo na vse načine ukvarjali, da ga izkoreninimo. Ne glede na vse pa je seme tu – vedno zraste in vedno ob pravem času.

Univerzalni zakoni so zakoni stvarstva, ki nadzorujejo in uravnavajo naše zemeljsko potovanje. Strogo se držijo svojih pravil in delujejo pri vseh ljudeh, če verjamemo v duhovne dimenzije ali ne. Beseda karma je budistični izraz, ki izhaja iz Sanskrta in neposredno vpliva na našo prihodnost, ki se oblikuje glede na naša dejanja. A ne smemo pozabiti, da imamo na Zemlji svobodno voljo in da se naša prihodnost lahko nenehno spreminja, saj sami usmerjamo tok usode in tako tudi sami vplivamo na vpliv in zaključek naših karmičnih obveznosti. Karma je neuničljivi zakon vzroka in posledice. V praksi to pomeni, da vsako dejanje in odločitev, vsaka izrečena beseda in vsaka misel vplivajo na našo prihodnost. Kot odmev se razširijo v vesolje in tam ustvarijo energetski val. Le-ta se v naše življenje vedno vrne nazaj kot povratni energetski val, kot bumerang še z močnejšo intenziteto.

Vesolje nas nenehno opazuje. Biti prijazen do drugih, pomeni biti prijazen do sebe. Če slabe misli in namene lahko skrijemo pred drugimi, nikakor tega ne moremo skriti pred seboj in univerzumom. In nihče pri karmi nima posebnega bonus tretmaja, vsi smo obravnavano enako. Kadar se torej odločimo za dejanja, ki prinašajo srečo in uspeh drugim, tudi sebi ustvarimo priložnosti za srečo in uspeh. Če pa ste nevoščljivi, ljubosumni in želite drugim slabo, se slej ko prej znajdete v okoliščinah, ki odražajo tiste, katere ste jih nekoč drugemu ustvarili. Karmični zakoni so vedno pravični in upravičeni, od vas je odvisno ali bodo delovali v obliki prijetnih ali v obliki slabih in bolečih izkušenj.  Zato je pomembno, da karkoli naredite, naredite zavestno.

Kaj nas karma uči? Naš svet danes je le odraz naše preteklosti in vse kar koli se nam dogaja, smo si zaslužili tekom časa in prostora, pa naj bo to dobro ali slabo. Ustvarjamo si srečo in ustvarjamo si trpljenje. 
Karma nam le daje možnost, da se lahko učimo iz svoje preteklosti in kreiramo svojo prihodnost. Uči nas, da se znamo soočiti in sprejeti odgovornost za vsa svoja dejanja. In karkoli doživljamo in razmišljamo sedaj, naša karma želi, da doživimo v prihodnosti. Vsak sam in samo vsak sam je odgovoren za svoje odločitve. Mnogokrat pa se z novim utelešenjem tudi odločimo, da bomo prevzeli karmično zgodbo svoje primarne družine ali družinske linije nasploh in s tem zaključili oziroma uravnovesili slaba dejanja naših prednikov. Vse te obljube in zaveze nato močno vplivajo na našo sedanjost. Mnogokrat se teh dejavnikov enostavno ne zavedamo ali pa jih ne moremo razumeti glede na naše sedanje navade, razmišljanje ali način življenja. Kolikokrat slišimo ljudi reči: »Tako je dober človek, pa se mu tako slabe stvari dogajajo«. Kolikokrat pa pri tem pomislimo, da se je v tem primeru nekdo morda samo odločil uravnovesiti svojo karmo…

Ali se lahko znebim slabe karme?

Določenih posledic sicer ne morete ustaviti, lahko pa spremenimo smer dogajanja. Nič, kar smo slabega naredili v preteklosti, ne moremo izničiti. Karmo lahko uravnovesimo le, ko pridemo do spoznanja, zakaj se nam določene stvari v življenju ponavljajo z razlogom. Lekcije je nato potrebno  razumeti in za njih sprejeti odgovornost. Šele nato se lahko pomaknemo naprej.
Delavnica »Moja Karmična Zgodba skozi prostor in čas« je namenjena vsem ki:

 • želite razumeti svoje najtežje lekcije in izzive
 • želite razumeti zakaj so njihovi odnosi naporni
 • imate občutek, da so »usodno« povezani z določenimi osebami, pa ne vedo zakaj
 • ste se znašli v vrtincu dogodkov, na katere nimajo vpliva
 • se vedno znajdete v podobni situaciji, pa ne vedo, kako ta ponavljajoči krog prekiniti
 • imate občutek, da so prijazni, da nikomur nočejo nič slabega, a se jim slabe stvari še kar naprej dogajajo
 • imate občutek, da so bili v nekem trenutku v življenju »kaznovani« pa bi radi razumeli zakaj
 • se zavedate, da je življenje za njih popolno, pa bi radi to še podkrepili
 • želite razumeti kaj so dušne pogodbe in obljube
 • želite vstopiti v knjigo zapisov po tehniki vpogleda v prejšnje življenje
 • želite prepoznati in obrniti dušne zaobljube
 • želite spoznati kateri mojstri delujejo na področju karme
 • želite spoznati tehnike čiščenja karme
 • si enostavno želite postati boljši človek in mojster svoje prihodnosti

Program vikend delavnice bo potekal v dveh sklopih:

1. sklop:

 • pojem karma z vidika univerzalnega zakona
 • vplivi karme na fizično realnost preko odnosov in dogodkov
 • vplivi karme glede na nivoje naše osebnosti
 • povezava Zakona karme glede na ostale univerzalne zakonitosti
 • kdaj in kako ustvarjamo karmične vezi – kako karmične vezi prepoznati
 • kaj so dušne pogodbe in kdo jih sestavlja

2. sklop:

 • pregled družinske dinamike
 • ženska linija preteklosti
 • moška linija preteklosti
 • prevzem družinske karme
 • vpogled v prejšnje življenje z namenom iskanja vzroka karme
 • obračanje dogovorov in obljub narejenih pred to inkarnacijo
 • kdo so mojstri karme – zdravljenje in rezanje karmičnih vezi

Cilj delavnice je prepoznati, kako posamezni dogovori iz prejšnjih življenj, karmični dolgovi in naša zavedna in nezavedna dejanja vplivajo na naše sedanje življenje. Preko globokih meditacij in vpogleda v preteklost, ki poteka po vzoru tehnike dr. Bryana Weissa, bomo prišli do odgovorov, ki jih mnogi goreče iščemo. Šele ko ozavestimo posledice naših preteklih dejanj in se usmerimo v zdravljenje teh vplivov, lahko dosežemo ravnovesje in notranjo svobodo. Udeležite se nepozabnega vikenda, ki vam bo prinesel začetek nove realnosti!

Informacije in prijave na Alenka@Intuicija.si

Termini:

Delavnice potekajo v soboto in nedeljo od 10h do 18h z vključenim časom za kosilo (1uro in pol)

Ljubljana:  27.2 in 28.2.2016  / Duhovni tempelj Annai, Tbilisijska 83a, Ljubljana

Obala: 7.5. in 8.5.2016  / Duhovni tempelj Annai, Gabrovica pri Črnem Kalu 18a, Črni Kal

Maribor:   14.5. in 15.5.2016 / Center Oona, Dušanova 5, Maribor

Prispevek za vikend delavnico znaša 300 EUR.

|||::
Tbilisijska 83a, Ljubljana, Slovenia

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !