Energijska vadba trebušnjakov za krepitev solarnega pleksusa

Krepitev trebušnih mišic ima velik vpliv na naš tretji energijski center, solarni pleksus. Rumeni center vlada naši notranji moči, vzdržljivosti, vztrajnosti in zavedanju.

S krčenjem trebušnih mišic pomagamo energiji, ki je na tem področju zaprta, zbita in zlepljena, da se osvobodi in premakne višje skozi telo.

Z vadbo trebušnjakov se lahko na zelo hiter način premaknemo iz stanj izčrpanosti, pasivnosti in brezvoljnosti.

Za obvladovanje svojih energij in stanj je potrebno imeti močno telo in voljo. Obstaja kup trebušnjakov, ki jih lahko med seboj kombiniramo, delamo po intervalih, z rekviziti, s premori, z vmesnim predihavanjem.

www.magicnost-gibanja.si / Tehnike lahko izvajajo le zdravi ljudje, ki ne uživajo, drog, alkohola, pomirjeval. Tehnike zbujajo različne občutke, kar je normalno, ni pa za začetnika, ki dela to prvič morda stvar prijetna ali razumljiva, ker se dela z energijami iz višjih ali nižjih nivojev, kar pomeni, da bo naše običajno stanje začasno spremenjeno! Za vse nadaljnje informacije se obrnite na strokovnjake v našem društvu Magičnost gibanja.

O Magičnost Gibanja

Skupina Magičnost gibanja je nastala na pobudo skupne vizije o izvajanju in širjenju znanja o starodavnih veščinah samozdravljenja. Skupaj sodelujemo pri delavnicah, različnih projektih in gradimo tisto, kar nam je v največje veselje. Naše poslanstvo je, da znanje, vedenje in videnje, ki smo si jih pridobili skozi leta dela, učenja in izvajanja tehnik samospoznavanja, predajamo vsem, ki si želijo osebne in duhovne spremembe, rasti in razvoja na vseh področjih.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: