Energijski gib za krepitev volje, moči (3. čakre – solarni pleksus)

 

IZVAJATA: BENO VIRGULIN, AJŠA SVETLIN
VIDEO OBLIKOVNO UREDIL: ALEŠ KRAMER

Energijski gib je namenjen krepitvi volje in moči (3. čakre-solarni pleksus).
Med izvajanjem giba vdihujemo kozmično energijo v tretjo čakro-solarni pleksus – jo polnimo. Globoko dihamo s prepono.

Izvedba: Leva roka je pred jetri (dlan je obrnjena proti jetrom), desna roka zadaj pred levo ledvico (dlan je poljubno obrnjena).

Vdihni, nato pri izdihu razširi roki. Zamenjaj položaj rok. Desna roka je pred trebušno slinavko, leva roka pred desno ledvico. Vdihni in razširi roki. Trikrat ponovi in si hkrati med izvajanjem giba predstavljaj da z dlanmi zagrabiš negativno energijo (pasivnosti, brezvoljnosti …) pred čakro solarnega pleksusa in jo odvržeš iz svojega avričnega polja medtem ko razširiš roki.

Nato 3 krat ponovi naslednji gib: vdihni in obrni dlani navzgor, izdihni –obrni dlani navzdol proti tlom. Malo počakaj. Nato vdihni kozmično energijo v solarni pleksus in obrni dlani navzgor, izdihni-dlani so še vedno obrnjene navzgor.
Obrni in hkrati zaokroži/zakorakaj s telesom v desno in hkrati vdihni v čakro solarnega pleksusa. Izdihni in se ponovno postavi kot v začetku izvajanja vaje. Zaključi z globokim vdihom –zaokroži z rokama pred telesom in ju pri izdihu vrni pred področje spolne čakre.

www.magicnost-gibanja.si / Tehnike lahko izvajajo le zdravi ljudje, ki ne uživajo, drog, alkohola, pomirjeval. Tehnike zbujajo različne občutke, kar je normalno, ni pa za začetnika, ki dela to prvič morda stvar prijetna ali razumljiva, ker se dela z energijami iz višjih ali nižjih nivojev, kar pomeni, da bo naše običajno stanje začasno spremenjeno! Za vse nadaljnje informacije se obrnite na strokovnjake v našem društvu Magičnost gibanja.

O Magičnost Gibanja

Naše poslanstvo je, da znanje, vedenje in videnje, ki smo si jih pridobili skozi leta dela, učenja in izvajanja tehnik samospoznavanja, predajamo vsem, ki si želijo osebne in duhovne spremembe, rasti in razvoja na vseh področjih.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here