Video

Energijski gib za krepitev volje, moči (3. čakre – solarni pleksus)

 

IZVAJATA: BENO VIRGULIN, AJŠA SVETLIN
VIDEO OBLIKOVNO UREDIL: ALEŠ KRAMER

Energijski gib je namenjen krepitvi volje in moči (3. čakre-solarni pleksus).
Med izvajanjem giba vdihujemo kozmično energijo v tretjo čakro-solarni pleksus – jo polnimo. Globoko dihamo s prepono.

Izvedba: Leva roka je pred jetri (dlan je obrnjena proti jetrom), desna roka zadaj pred levo ledvico (dlan je poljubno obrnjena).

Vdihni, nato pri izdihu razširi roki. Zamenjaj položaj rok. Desna roka je pred trebušno slinavko, leva roka pred desno ledvico. Vdihni in razširi roki. Trikrat ponovi in si hkrati med izvajanjem giba predstavljaj da z dlanmi zagrabiš negativno energijo (pasivnosti, brezvoljnosti …) pred čakro solarnega pleksusa in jo odvržeš iz svojega avričnega polja medtem ko razširiš roki.

Nato 3 krat ponovi naslednji gib: vdihni in obrni dlani navzgor, izdihni –obrni dlani navzdol proti tlom. Malo počakaj. Nato vdihni kozmično energijo v solarni pleksus in obrni dlani navzgor, izdihni-dlani so še vedno obrnjene navzgor.
Obrni in hkrati zaokroži/zakorakaj s telesom v desno in hkrati vdihni v čakro solarnega pleksusa. Izdihni in se ponovno postavi kot v začetku izvajanja vaje. Zaključi z globokim vdihom –zaokroži z rokama pred telesom in ju pri izdihu vrni pred področje spolne čakre.

www.magicnost-gibanja.si / Tehnike lahko izvajajo le zdravi ljudje, ki ne uživajo, drog, alkohola, pomirjeval. Tehnike zbujajo različne občutke, kar je normalno, ni pa za začetnika, ki dela to prvič morda stvar prijetna ali razumljiva, ker se dela z energijami iz višjih ali nižjih nivojev, kar pomeni, da bo naše običajno stanje začasno spremenjeno! Za vse nadaljnje informacije se obrnite na strokovnjake v našem društvu Magičnost gibanja.

O Magičnost Gibanja

MAGIČNOST GIBANJA je skupina posameznikov, ki raziskujejo sebe in svoje sposobnosti, da bi se osvobodili omejujočih navad, vzorcev negativnega razmišljanja in delovanja ter zaživeli s polno zavestjo.

www.magicnost-gibanja.si

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !