Išči
Generic filters
darksouls1 / Pixabay

Faza karmične bilance

Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Ker sem v fazi pisanja napovedi za leto 2020, sem spisala še tole, ker je za vse nas v tem trenutku zelo pomembno… da veste, kaj se dogaja… da boste svoje dogodke v trenutni situaciji lažje umestili. Faza retrogradnega Merkurja deluje in je v polnem teku

Kakšen je vaš odnos s preteklostjo?

Na to vprašanje, si skušajte odgovoriti še pred vstopom v novo leto 2020. Na Zemlji se odpira popolnoma nova era, začetek novega cikla, ki bo naša življenja pognal v povsem nove smeri in dimenzije.V letu 2020 trije novi planetarni cikli sprožijo nove začetke. Izogniti se jim ne bo mogoče, občutili pa jih bomo vsi. Prvi novi cikel se začne 12. januarja 2020 s konjunkcijo Plutona in Saturna.Prav zdaj smo na prehodu; smo med cikli in vpliv je moč čutiti že od letošnje jeseni. Poudarjam, da smo sredi novega cikla, ki vključuje tudi južno lunino sečišče in planet Saturn v Kozorogu, ki prinaša na dan karmo, našo preteklost. Soočenje pa je za nekatere lahko dobesedno usodno, tako v dobrem kot tudi, žal, slabem pomenu.Smo v fazi priprave na 2020. Leto, ki se izteka je leto karme in soočanja. 2019 je prehodno leto, leto 2020 pa je leto, ki oznanjuje začetek Nove dobe in prihod novega sveta.V tem letu se končuje cikel Pluton-Saturn, ki se je začel leta 1982. Vstopamo v nov 33-letni cikel. *Zaradi eliptične orbite Plutona se cikli, ki vključujejo Plutona, razlikujejo po dolžini, od 13 do 33 let, odvisno katero znamenje prehaja…Novi začetki vedno vključujejo konec in čas prehoda. Trenutno smo v prehodnem letu.Jupiter v Strelcu pomaga dvigniti našega duha, da lahko naredimo ta premik s pozitivno naravnanostjo. V kombinaciji z upanjem v prihodnost, sta zdaj nujna oba, saj ta proces spremlja tudi boleč postopek sproščanja preteklosti.Nekako ne moremo natančno predvideti, kaj se bo zgodilo. Pa vendar… Vemo samo, da gremo v prihodnost, ki bo zelo drugačna od sveta, ki ga poznamo zdaj.

Postavljanje temeljev za prihodnost vključuje:

1) čiščenje glave – vaših misli, 2) krepitev čustvenega in fizičnega telesa, da lahko predela stres, 3) postavitev jasnih ciljev v realnosti in 4) budnost, ko se boste morali premakniti v življenju naprej.

Priprave na prihodnost vključujejo tudi:

1) opustiti tisto, kar vam ne uspeva več, 2) določiti, kaj je podporno in kaj ne, 3) dokončati stare projekte, 4) pospraviti dom in delovno okolje, 5) organizacija, kaj želite obdržati, in 6) ocenjevanje, kaj bo potrebno za premik naprej.

Poglejmo, kaj se je dogajalo, da boste lažje razumeli trenutno stanje zdaj…

Od 20. aprila do 3. maja 2019 sta Saturn in južno lunino sečišče povezovala nov odnos s preteklostjo.Povezava Saturn – Južno lunino sečišče je bila aktivna od aprila do oktobra 2019. Začetek novega cikla se bo pokazal v vašem odnosu do preteklosti. To je del vaše priprave na premike leta 2020. Saturn in Južno lunino sečišče sta med 20. aprilom in 3. majem na 20 stopinjah Kozoroga. Zaradi tega, ker se severno in južno lunino sečišče premikata večino časa retrogradno, je bila ta konjunkcija aktivna do konca oktobra. Še približno 6 mesecev bosta med 3 stopinjami, nato pa se bosta postopoma odmikala. Tako se je bilo vse do konca oktobra potrebno osredotočati na urejanje svojih notranjih in zunanjih resničnosti.Potrebno je bilo spraviti življenje v red.Piko na i, je tej konjunkciji dodal še Pluton, ki se je tudi gibal v orbisu nekaj stopinj zraven Saturna in Luninega južnega sečišča v Kozorogu. Ta je dodajal dodatno intenzivnost temu spopadu v procesu »odpustite in se pomirite z vsem, kar ne deluje«.In lekcije? Zresniti se bo treba. Morate se. Okoliščine pritiskajo. Koliko dejansko sploh zmorete? Poznati morate svoje meje in začeti planirati, delati načrt za svoje življenje, da boste živeli v mejah svojih zmožnosti. To zahteva seveda odpravljanje motenj, presežkov in nepotrebnih dejavnosti, ki zdaj porabljajo energijo in v končni fazi tudi vaš denar. Osredotočiti se morate na svoje življenje in nase. Zdaj sledi prevzgoja, saj morate zgraditi notranji občutek varnosti in zaupanja vase, da se boste lahko soočili in spopadli z nepričakovanimi in globokimi spremembami zrelo in konstruktivno.

Saturn in Južno vozlišče v Kozorogu

Južno lunino sečišče osvetli preteklost, ta pa lahko pokaže tudi nagrade, ki ste jih zaslužili skozi delo, ko ste se morali razviti. Prav dobra pretekla dela so vam pomagala, da se premaknete v višji novo manifestacije severnega južnega sečišča, ki je v Raku. (Severni vozel predstavlja, kam se usmerimo – neznana prihodnost in je naša darma.) Pa vendar… Ker pa je južno lunino sečišče tako blizu Plutona in Saturna, ste zdaj dolžni pogledati Kozorogovo senčno stran, ki napačno razume in zlorablja avtoriteto, moč, položaj in vire.Na kolektivni ravni so pod to konfiguracijo izpostavljene zlorabe kolektivnih institucij – vladnih, bank, gospodarskih, izobraževalnih, socialnih in verskih. To kaže, da so zdaj potrebne strukturne in ne zgolj »kozmetične« spremembe. Saj razumete, kaj mislim, ne?Na osebni ravni je vsak vidik vašega življenja pripravljen za pregled in preusmeritev.Vzorci, prepričanja in izbire življenjskega sloga, ki se nanašajo na vaše duševno, fizično, čustveno in duhovno zdravje, so zdaj pripravljeni za pregled in prenovo. Prestrukturiranje vaše osebne identitete vam omogočata vaša globoka učitelja Pluton in realistični Saturn. Zdaj je nujno potrebna odpustitev preteklosti.Stari vzorci se pojavljajo na vseh področjih vašega življenja, vključno z odnosi, denarjem in financami, zdravjem, službo, življenjsko potjo, uspehom itd. Priznati si morate stare skripte, scenariji, ki vas nadzirajo in sabotirajo.Vi se morate odločiti za odpustitev ran iz vaše preteklosti in prenehati biti v vlogi žrtve.Pri razvijanje funkcionalnega odnosa z vašo preteklostjo ne gre samo za celjenje vaših ran. Kozorog in drugi dve zemeljski znamenji, Devica in Bik, vam v zrelih izrazih ponujajo praktične spretnosti za krmarjenje čez življenje. To pomeni, da znajo črpati uporabne tradicije, razvite spretnosti in izkušnje strokovnih avtoritet, ki nudijo modre in zanesljive nasvete.Vem, ta intenziven proces ni ravno lahkoten. Toda držite se tega, da speljete do konca, ker poti nazaj ni, na koncu pa boste srečni, da ste vztrajali. Prisotnost višjih frekvenc Ljubezni olajša sprostitev vseh blokad, odpuščanje fizičnega stresa in čustvene zakrčenosti. In vsekakor si zapomnite, to celotno potovanje je osvobajanje sebe od Strahu in je Odpiranje vašega srca Ljubezni.

Retrogradni Pluton in Saturn

Ko gredo planeti retrogradno, je njihov vpliv bolj ponotranjen, kar vpliva na vaše fizično zdravje, čustvena razpoloženja in duševno stanje. Lahko ste tudi nekoliko bolj realni, ko ste notranje usmerjeni. Saturn vam pomaga ugotoviti izvedljive načine za reševanje vaše fizične resničnosti. Pluton pa odkriva miselne strukture in čustvena stanja, ki se kot izziv postavljajo na vaši poti.Pluton in Saturn sta kot dve težki uteži. Skupaj sodelujeta pri ustvarjanju resnih sprememb. Lahko se počutite dobesedno »moteni in težavni«, ko se soočate z deli sebe, kar vas vozi izven vaše cone udobja. Ampak vedite, samo tako se lahko zgodi resna preobrazba.24. aprila se je Pluton na 23 stopinji Kozoroga obrnil v retrogradno stanjeLetno retrogradno obdobje Plutona je trajalo vse do 2. oktobra, ko se pri 20 stopinjah Kozoroga obrnil ponovno v direktno smer. Ko je bil Pluton retrograden, ste morali biti na voljo za psihološko čiščenje.29. aprila, pa se je obrnil še Saturn na 21 stopinji KozorogaSaturn je bil vse do 18. septembra v retrogradnem stanju, ko se je potem znova obrnil v direktno smer pri 14 stopinjah Kozoroga. Ko je bil Saturn retrograden, ste morali okoli svojih vizij zgraditi praktično mejo resničnosti, da se niste izgubili v lastnih iluzijah. Kako je s tem zdaj? Ste zgradili ali ste se izgubili v svoji lastni iluziji?

Vpliv Plutona in Saturna

Od konca marca do prvega dela junija 2019, sta bila Saturn in Pluton v orbisu 3 stopinj. Njuna neposredna bližina vam je takrat skozi dogodke omogočila, da si lahko samo kot namig ogledate, kaj prinaša prihajajoča konjunkcija, ki bo 12. januarja 2020, ko se bosta združila pri 23 stopinji Kozoroga.Septembra sta se zaradi svoje retrogradne aktivnosti postopoma ločila za 7 stopinj, kar je lahko kazalo skozi lekcije njunega težkega sodelovanja. Ko pa se je Saturn 18. septembra obrnil nazaj pri 14 stopinjah in je Pluton, 3. oktobra stopil v direktno gibanje na 21 stopinji, se mu od takrat počasi približuje. Natančen spoj doseže do 12. januarja 2020. Skratka, že zdaj smo podvrženi postopku preobrazbe. Zbežati ne morete več.Zdaj morate resno pogledati, kaj bi bilo dobro spremeniti v vašem osebnem in kolektivnem življenju.

Lekcija zdaj je… Poskrbite zase

Pomembno je vedeti, da niste sami in da obstajajo kozmične sile, ki vas silijo in vam omogočajo preobrazbo. Intenziteta in globina transformacije, ki se dogaja, je lahko stresna in ima več oblik, vključno z raztresenostjo, utrujenostjo, čustvenimi izbruhi, depresijo in zmedenost. Te intenzivne poravnave vplivajo na vaš živčni sistem, vaše fizično zdravje in zavest.Zdaj je vsekakor čas, da vključite v svojo vsakodnevno življenje duhovno prakso. Vse česar ste se naučili, prebrali, dajte zdaj v svojo prakso. Na primer praksa joge je izredno pomembna za uskladitev telesa, uravnoteženje čustev in prebujanje vaše zavesti. Tehnike dihanja in čiščenje eteričnega telesa bodo blagodejno čistile toksičnost emocij in stres. Ključnega pomena je, da gojite stabilno mesto v sebi, da najdete notranjo harmonijo ter tako svoje telo in možgane preusmerite iz stresnega in obrambnega načina »sej bom enkrat…«, skozi energijo, ki se napaja iz notranjega miru. Delujte. Tukaj in zdaj.Zdaj je čas načrtovanja in strateškega plana.Naj ima prednost skrb zase. Če je le mogoče, se vsak dan sprehodite v naravi, jejte zdravo, naravno prehrano, se dovolj naspite in se iz srca povezujte s sabo in z drugimi.Tako, upam, da je komu odleglo…

Ali ti je bil članek v pomoč?

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved 19. 4. 2021

Astrološka napoved 19. 4. 2021

Bruce Lipton: Naša podzavest sproža vnaprej programirana odzivna vedenja

Bruce Lipton: Naša podzavest sproža vnaprej programirana odzivna vedenja

Numerološka napoved 19. – 25. 4. 2021: Zaupanje na preskušnji

Numerološka napoved 19. – 25. 4. 2021: Zaupanje na preskušnji

Nerazrešena čustva in dogodki iz otroštva trajno vplivajo na naše telo

Nerazrešena čustva in dogodki iz otroštva trajno vplivajo na naše telo

SPOROČILA VESOLJU

Deli to s prijateljem