Išči
Generic filters
ghee maslo
foto:curejoy.com

Ghee je bogato z antioksidanti in vitamini A, D, E in K

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Uredništvo
X

Spremljaj objave: Uredništvo

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Universal kamp 2021Universal kamp 2021Universal kamp 2021
OGLAS
Zapisi o Ghee, njegovi vsestranski uporabi in zdravilnih učinkih, segajo globoko v zgodovino. Stari ajurvedski zapisi nam sporočajo, da najdaljša zgodovinska tradicija prihaja iz današnjega ozemlja Indije. Tisočletja nazaj so v indijski kuhinji že spoznali njegovo nepogrešljivo uporabo in je omenjen kot »kraljeva hrana oz. terapija«.Ghee pridobivajo s počasnim segrevanje masla na visokih temperaturah. Maslo tako postane tekoče oblike in se loči v tri glavne plasti: vodo, maslo in trde snovi (npr. laktoza). V procesu pridelave se iz masla izločijo mlečna laktoza ter drugi mlečni dodatki, tako ostane bolj skoncentrirana, čista maščoba oziroma 100 % prečiščeno in zdravo maslo z zdravilnimi lastnostmi.Ghee zmanjšuje nastajanje žuljev in brazgotin, odlično se obnese kot mazilo ali kot osnova za izdelavo krem. Ghee odlično vpija lastnosti vanj namočenih rastlih in tako povečuje učinkovitost nekaterih hranilnih snovi iz rastlin. Aktivne komponente prenaša v notranjost celic, kjer imajo te največji vpliv.

Ghee je bogato z antioksidanti in vitamini A, D, E in K

Vitamin A prispeva k zdravi koži, vitamina D in K, pa sta pomembna gradnika vezivnega tkiva, saj kožo učvrstita. Vitamin E blagodejno učinkuje na nepravilno pigmentirane predele, ki nastanejo kot posledica hormonskih sprememb ali prekomernega sončenja. Antioksidanti pomagajo preprečevati nastanek prostih radikalov, kateri povzročajo poškodbe kožnih celic, upočasnujejo staranje kožnih celic in izboljšujejo elastičnost kože. Ghee vsebuje tudi koristne lavrinske in linolne kisline. Linolne kisline pozitivno vplivajo na kožo, delujejo protivnetno, zmanjšujejo mozoljavost in zadržujejo vlago v koži, medtem ko lavrinske kisline delujejo proti glivicam in bakterijam.Po letih raziskav in s skrbno izbiro naravnih sestavin je MIRATI ustvaril prve izdelke za nego celotnega telesa, kjer prečiščeno maslo Ghee predstavlja glavno sestavino. MIRATI izdelki so narejeni iz edinstvene kombinacije masla Ghee, Aloe Vere, organskih eteričnih olj in drugih naravnih sestavin iz vsega sveta. Kombinacija naravnih sestavin MIRATI izdelkov kožo oskrbijo s potrebnimi vitamini in hranilnimi snovmi, jo navlažijo, pomirijo in ji nudijo zaščito. Pomagajo uravnavati naravno količino vlage v koži in tako poskrbijo za ustrezno hidratacijo. MIRATI izdelki niso testirani na živalih in ne vsebujejo koži škodljiv snovi, kot so parabeni, ftalati, sintetične dišave in SLS.Kozmetika iz naravnih sestavin je zdrava in učinkovita, saj ne vsebuje škodljivih snovi, konzervansov in strupenih stvari, ki kožo dražijo. Ponavadi je primerna za vse tipe kože in ne povzroča alergijskih reakcij. Naravna nega kože spoštuje naravo, zmanjšuje vpliv na okolje, zagotavlja formulo z vitamini in antioksidativnimi lastnostmi ter poskrbi, da je koža zdrava in lepa.Izdelke znamke Mirati, ki so bili razviti v Sloveniji, lahko pogledate tudi na sledeči povezavi: TUKAJ
Mirati kozmetika
Mirati kozmetika

Ali ti je bil članek v pomoč?

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Priporočamo

0
Deli to s prijateljem