Razno

Intuitivno pisanje

Intuitivno pisanje je povezava neba in zemlje, je ravnotežje in tudi zdravljenje. Intuicija je tisti šesti čut, ki nam pove kako in kam naprej, kaj je dobro za nas, pisanje pa je del fizičnega sveta, pripomoček s katerim lahko uresničimo svojo intuicijo.

Skupaj delujeta skladno, sta eno in se zavedata pomembnosti skupnega delovanja. Intuitivnega pisanja se poslužujemo takrat ko želimo ustvariti ali izvedeti nekaj novega.

Kako začutiti svojo intuicijo?
Preprosto se povežemo sami s seboj (v naravi, meditaciji, ob glasbi) in začutimo sebe. Občutek je jezik naše intuicije. Preko občutkov spoznavamo svojo dušo, kaj si želi in kako si želi. Morda je na začetku ta občutek šibak, vendar pa z dnevno pozornostjo lahko postaja močnejši in glasnejši. Ustvarimo si novo navado zavestnega občutenja. Pomaga, če se večkrat na dan za minutko ustavimo in se vprašamo: kako se sedaj počutim? Prijetno ali neprijetno? Kaj pravi moja intuicija, tisti drobni glasek, občutek, kaj je potrebno storiti? Potem se uskladimo s tem občutkom in to naredimo.

Ko smo enkrat povezani s seboj, lahko pričnemo pisati. Vzemite papir in svinčnik ali pišite preko računalnika. Zaprosite svoje vodstvo, dušo, angele, boga, univerzum, višji jaz…da piše preko vas. Lahko se odločite, da date namen vašemu pisanju ali pa pustite, da se izlije na papir, kar morate videti. Začnite in se ne sprašujte ali je prav ali narobe. Enostavno se prepustite, samo uživajte, uživajte v igri, ki jo igrate. Na koncu lahko preberete napisano. Morda vam na začetku ne steče takoj, važno je samo, da pišete. Lahko pišete ‘neumnosti’, ni pomembno, važno je, da energija teče. Čez nekaj časa bodo prišla prava sporočila. Zaupajte. 🙂

Takšen način lahko uporabite za pisanje knjig, poezije, voščil, diplomskih nalog, receptov, življenjskih usmeritev (za več zdravja, ljubezni, lepih odnosov, uspešnega poslovanja, več denarja), prodajnih pisem ali pa enostavno prejmete idejo za vaš posel, življenje, darilo….

Avtor: Barbara Pust

Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !