Akcija!

22 zakonov zdravja in vitalnosti

22.95 19.35

Knjiga 22 zakonov zdravja in vitalnosti nam predstavi 22 najpomembnejših pristopov, ki jih uporabimo za aktiviranje lastnih, še neizkoriščenih virov zdravilnih moči, za izboljšanje, okrepitev zdravja in dvig vitalnosti. Njihova vrednost je v tem, da zaobjamejo naše celotno bitje, osredotočijo se na naš telesni, čustveni, umski, duhovni in medosebni vidik.

Šifra: 72574 Kategoriji: ,

Opis

Knjiga 22 zakonov zdravja in vitalnosti nam predstavi 22 najpomembnejših pristopov, ki jih uporabimo za aktiviranje lastnih, še neizkoriščenih virov zdravilnih moči, za izboljšanje, okrepitev zdravja in dvig vitalnosti. Njihova vrednost je v tem, da zaobjamejo naše celotno bitje, osredotočijo se na naš telesni, čustveni, umski, duhovni in medosebni vidik. Delujejo celostno in večplastno, kot zdravljenje in zaščita. Sprožijo dinamičen proces harmonizacije celotnega človeka – naše telo in duševnost napolnjujejo z energijo, zvišujejo obnovitvene sposobnosti telesa, krepijo učinkovitost imunskega sistema, odpornost proti stresu, vzpostavljajo čustveno, psihološko in duhovno ravnovesje ter dobro počutje. Teh pristopov ne priporočajo le ljudje, ki so jih sami preizkusili na sebi in prejeli njihove koristi, temveč tudi sodobne raziskave, ki ugotavljajo, da zgolj prehrana, gibanje in zdravila ne zadostujejo za zdravo življenje in osebno blaginjo.

Avtor Greg Anderson je zasnoval knjigo na podlagi svoje izkušnje in bogatih izkušenj več kot 16.000 ljudi, ki so z načinom življenja, temelječega na teh zakonih, pridobili in okrepili svoje zdravje kljub napovedim, da jim ni več pomoči. Njegove besede iz knjige: »V tej knjigi so zbrane več kot desetletne izkušnje ljudi, ki so temeljito izboljšali kakovost svojega zdravja in življenja. Zbrane so v niz temeljnih zakonov, ki so odločilni za doseganje celostnega zdravja in dobrega počutja. Moje življenje temelji na teh zakonih že od leta 1984, ko so mi zdravniki odkrili pljučnega raka, ki je že razvil metastaze, in mi povedali, da mi je preostal še en mesec življenja. Tradicionalna medicina mi ni mogla več pomagati. Ti zakoni pa so me s praga smrti vrnili v življenje. V desetletju, ki je sledilo, sem se posvetil njihovemu raziskovanju in učenju. Vse to so resnični vodniki za življenje, ki podpirajo vaše zdravilne moči.«

Greg Anderson velja za eno največjih avtoritet na področju varovanja in krepitve zdravja v Ameriki. Že več kot 22 let se ukvarja s celostnim zdravljenjem. Leta 1985 je ustanovil organizacijo American Wellness Project, z namenom izboljševanja zdravja posameznikov ter svetovanja podjetjem in zdravstvenim ustanovam. Tekom let se je organizacija razvila v Ameriško fundacijo za zdravljenje raka (Cancer Recovery Foundation of America), prvo in največjo neprofitno organizacijo, ki se osredinja izključno na preprečevanje raka in usposabljanje za preživetje. Leta 2007 je na izboru za nagrado »Best in America« prejela najvišjo nagrado, ker je na osnovi strogih neodvisnih preiskav potrdila, da ustreza najvišjim standardom javne odgovornosti, učinkovitega programa in stroškovne učinkovitosti. Greg Anderson deluje kot ustanovni predsednik in izvršni direktor fundacije, vodi seminarje in delavnice, ter svetuje posameznikom. Trenutno se fundacija širi v Mednarodno fundacijo za zdravljenje raka, globalno skupino organizacij iz Kanade, Velike Britanije, Nemčije in Francije. Greg Anderson je avtor še sedmih knjig, med katerimi je mednarodna uspešnica Zmagovalec nad rakom in Rak: 50 bistvenih stvari, ki jih naj naredimo. Njegova dela so prevedena v 19 jezikov.

Dodatne informacije

avtor

Greg Anderson

isbn

978-961-200-049-3

leto-izida

2008

st-strani

186 strani

vezava

Mehka vezava

proizvajalec

Založba Ganeš

format

16,0 x 23,0 cm

Informacije o Prodajalcu