Akcija!

Astrološki reading: SPOROČILA TVOJIH ANGELOV

120.00 90.00

Kategoriji: ,

Opis

Astrološki reading »Sporočila mojih Angelov« zajema razlago vaše osnovne energije, osebnosti, karakterja, potencialov, ki se jih mogoče niti ne zavedate, pa tudi šibkih točk. Posvet zajema razlago energij, s katerimi ste se rodili in v katero smer naj bi se razvijali kot duša. Kaj vas na tej poti ovira oz. podpira. Dobite tudi prognostični vpogled za obdobje v katerem se nahajate in za leto dni, ki je pred vami. Spoznali boste ime vašega angela, ki je povezan s položajem Sonca v vaši natalni karti. Kaj je njegov namen in koliko njegove svetlobe prepušča vaše Sonce. V kateri pentadi se nahaja, kateremu horu pripada, kakšna je njegova narava in kašne potrebe, bi bilo potrebno, da v življenju izpolnite, da lahko te svetlobne energije – angela v polnosti uresničite.

Posvet vključuje ime vašega Angela in njegov vizualni zapis, uro dneva, ko je njegova svetlobna energija najmočnejša in najbolj ugodna za meditacijo – mantra za meditacijo pa je ime Angela.

Za astrološki reading: Sporočila tvojih angelov, se odločajo ljudje, ki so jim angelska bitja pri srcu, ki nekako v sebi čutijo povezanost z njimi ali pa so jim enostavno naklonjeni.

90 minutni astrološki reading vključuje:

– Izračun imena vašega Angela
– Avdio zapis konzultacije
– Avdio zapis namena, ki vam ga angel sporoča
– Astrološko karto – izris

Naročilo na reading:

Po vnaprejšnjem plačilu (plačilo po predračunu, moneti, paypalu ali kreditni kartici) vam pošljemo nadaljnja navodila glede izdelave astrološkega readinga.
Z astrologinjo se dogovorite za dan in uro posveta. Posvet poteka osebno v Divači, lahko pa tudi telefonsko ali po skypu. Lahko pa se vam na e-mail pošlje avdio – zvočni posnetek.

Astrologinja za izdelavo potrebuje vaše rojstne podatke.

Rok izvedbe: max 7 dni od dneva vplačila

Marjanca Vergan, ISAR C.A.P.
profesionalna astrologinja z mednarodnim certifikatom, astroterapevtka, energijska astrologinja in intuitive & success coach

Dodatne informacije

avtor

Marjanca Vergan

Informacije o Prodajalcu

  • Ime Trgovine: Marjanca Vergan
  • Ponudnik: Marjanca Vergan
  • Naslov:
  • Še ni ocen!