Akcija!

Astrološki reading: SPOZNAJ NAČRT SVOJE DUŠE

90.00 70.00

Kategoriji: ,

Opis

Zajema razlago vaše osnovne energije, osebnosti, karakterja, potencialov, ki se jih mogoče niti ne zavedate, dotaknemo pa se tudi šibkih točk in zanje poiščemo rešitev. Posvet zajema spoznavanje energij, s katerimi ste se rodili in v katero smer naj bi se razvijali kot duša. Kaj vas na tej poti ovira oz. podpira. Dobite tudi prognostični vpogled za obdobje v katerem se nahajate in za leto dni, ki je pred vami. Spoznali boste namen s katerim je vaša duša prišla na ta svet? Česa se učite v tej inkarnaciji? Kaj je smisel vašega življenja in vsega kar se vam dogaja? Kakšen je načrt vaše duše? Mogoče je njen namen, da slišite pravo resnico, mogoče je to soočanje z globokimi čustvi, razvijanje samozavedanja in samozavesti, razvijanje modrosti skozi izkušnje, potreba po samo sprejemanju in ljubezni, pomoči drugim ….. Kaj si je vaša duša izbrala, da se bo naučila, spoznala in izkusila? Bliže, ko smo sebi, bolj ko se poznamo in izpolnjujemo potrebe svoje duše, bolj živimo radostno, srečno in lahkotno.

Za astrološko intuitivni reading se največkrat odločajo ljudje, ki jih zanima globlji smisel življenja, namen in potek potovanja skozi čas, ki si ga je izbrala njihova duša.

60 minutni astrološko intuitivni reading vključuje:

– Odkritje načrta vaše duše
– Avdio zapis konzultacije
– Astrološko karto – izris

Naročilo na reading:

Po vnaprejšnjem plačilu (plačilo po predračunu, moneti, paypalu ali kreditni kartici) vam pošljemo nadaljnja navodila glede izdelave astrološkega readinga.
Z astrologinjo se dogovorite za dan in uro posveta. Posvet poteka osebno v Divači, lahko pa tudi telefonsko ali po skypu. Lahko pa se vam na e-mail pošlje avdio – zvočni posnetek.

Astrologinja za izdelavo potrebuje vaše rojstne podatke.

Rok izvedbe: max 7 dni od dneva vplačila

Marjanca Vergan, ISAR C.A.P.
profesionalna astrologinja z mednarodnim certifikatom, astroterapevtka, energijska astrologinja in intuitive & success coach

Dodatne informacije

avtor

Marjanca Vergan

Informacije o Prodajalcu

  • Ime Trgovine: Marjanca Vergan
  • Ponudnik: Marjanca Vergan
  • Naslov:
  • Še ni ocen!