Akcija!

Astrološki reading – TVOJI DUHOVNI ŽIVALSKI VODNIKI

120 90

Opis

Zajema razlago vaše osnovne energije, osebnosti, karakterja, potencialov, ki se jih mogoče niti ne zavedate, dotaknemo pa se tudi šibkih točk in zanje poiščemo rešitev. Posvet zajema razlago energij, s katerimi ste se rodili in v katero smer naj bi se razvijali kot duša. Kaj vas na tej poti ovira oz. podpira. Dobite tudi prognostični vpogled za obdobje v katerem se nahajate in za leto dni, ki je pred vami. Poleg osnovnega razumevanja vaše astrološke karte, na podlagi njenih simbolov ugotovimo kdo so vaši duhovni živalski vodniki. Kajti vsi imamo v sebi tudi svoj instinkt, nagon, oz. energijo, ki je sorodna kvaliteti določene divje živali.

Astrološki reading z duhovnimi živalskimi vodniki izberejo ljudje, ki si želijo z delom na sebi seči do globljega spoznavanja samega sebe in želijo razumeti svoje delovanje. Primeren je za vse, ki si želijo prepoznati svoje skrite potenciale in jih končno aktivirati. V posvetu dobijo informacijo o svojih duhovnih živalskih vodnikih. To so duhovne energije, ki jih človek potrebuje za svojo pravo integracijo, za razvoj celovite osebnosti, ki mu je bila namenjena v tej inkarnaciji. Posvet vključuje duhovnega živalskega vodnika osebne poti, njegovega pomočnika in vodnika, ki predstavlja cilj v življenju osebe. Posvet zajema razlago vseh treh duhovnih vodnikov, rituale za vzpostavitev povezave z njihovimi energijami in sporočila, ki jih imajo duhovni živalski vodniki. Posvet posnamem in pošljem avdio posnetek na vaš e- naslov.

90 minutni astrološki reading vključuje:

– Izračun vodnika življenjske poti in njegovih 2. pomočnikov
– Avdio zapis konzultacije
– Avdio zapis izvajanje ritualov za vse 3 vodnike
– Astrološko karto – izris

Naročilo na reading:

Po vnaprejšnjem plačilu (plačilo po predračunu, moneti, paypalu ali kreditni kartici) vam pošljemo nadaljnja navodila glede izdelave astrološkega readinga.
Z astrologinjo se dogovorite za dan in uro posveta. Posvet poteka osebno v Divači, lahko pa tudi telefonsko ali po skypu. Lahko pa se vam pošlje avdio – zvočni posnetek.

Astrologinja za izdelavo potrebuje vaše rojstne podatke.

Rok izvedbe: max 7 dni od dneva vplačila

Marjanca Vergan, ISAR C.A.P.
profesionalna astrologinja z mednarodnim certifikatom, astroterapevtka, energijska astrologinja in intuitive & success coach

Dodatne informacije

avtor

Marjanca Vergan

Informacije o Prodajalcu

  • Ime Trgovine: Marjanca Vergan
  • Ponudnik: Marjanca Vergan
  • Naslov:
  • Še ni ocen!