Bogastvo in notranji mir

29.90

V svoji zadnji knjigi, ki jo je napisal pri starosti 84 let, Napoleon Hill razkriva svoja globoka spoznanja o tem, kako dobiti tisto, kar želite – in to kar najbolje izkoristiti. V razumljivem in preprostem jeziku razloži tehnike, ki dokazano delujejo in s pomočjo katerih boste prejeli moč za služenje

Šifra: 74455 Kategoriji: ,

Opis

V svoji zadnji knjigi, ki jo je napisal pri starosti 84 let, Napoleon Hill razkriva svoja globoka spoznanja o tem, kako dobiti tisto, kar želite – in to kar najbolje izkoristiti. V razumljivem in preprostem jeziku razloži tehnike, ki dokazano delujejo in s pomočjo katerih boste prejeli moč za služenje denarja in obenem za uživanje notranjega miru.

Naučite se, kako:
– uspeti v življenju tako, da ste to, kar v resnici ste,
– razviti zdrav ego,
– uspevati pri delu, ki ga želite opravljati,
– ves čas napredovati,
– vsak izziv spremeniti v uspeh
– in še mnogo več

O avtorju
Napoleon Hill se je rodil leta 1883 v revni družini, kasneje pa žel velike uspehe kot novinar in odvetnik. Bil je svetovalec poslovnega mogotca Andrewa Carnegieja in ameriškega predsednika Franklina Roosevelta. Ob pomoči Carnegieja je na podlagi misli in izkušenj več mogotcev, ki so obogateli, izoblikoval filozofijo uspeha. Njegova fundacija je v zadnjih letih objavila njegove knjižne uspešnice po vsem svetu, s katerimi je močno vplival na celoten svet. Med njegove slavne naslove uvrščamo Z idejo do bogastva, Leto bogatenja po Napoleonu Hillu in Ključi do uspeha po Napoleonu Hillu.

Dodatne informacije

avtor

Napoleon Hill

format

13,5 x 21 cm

isbn

9789617079012

leto-izida

2019

proizvajalec

Zavod Gaia planet

st-strani

348 strani

vezava

Mehka vezava

Informacije o Prodajalcu