Branje dušnega zapisa

90,00 

Branje našega dušnega zapisa predstavlja primerjavo med osnovno dušno matrico (za kar je bila naša duša prvotno ustvarjena) v primerjavi s sedanjim stanjem; z vsem, kar je vplivalo na dušo v pozitivnem ali negativnem smislu. V karmičnem pomenu “pobiramo” dobra semena in se trudimo počistiti s “pleveli” naše preteklosti, ki

Šifra: 71508 Kategorija:

Opis

Branje dušnega zapisa predstavlja primerjavo med osnovno dušno matrico (za kar je bila naša duša prvotno ustvarjena) v primerjavi s sedanjim stanjem; z vsem, kar je vplivalo na dušo v pozitivnem ali negativnem smislu. V karmičnem pomenu “pobiramo” dobra semena in se trudimo počistiti s “pleveli” naše preteklosti, ki vpliva na našo sedanjost in našo prihodnost.

Aleksandra Drole: Branje dušnega zapisa je najboljša tehnika, kar sem jih v svojih 47 letih iskala in našla. In to najdeno zlato v moji senci iz davnine, sedaj čaka, da ga podelim z vami.

Človek je kot lotos, katerega korenine segajo globoko v Zemljo, steblo kljubuje vodnemu toku in se dviga nad gladino, cvetni lističi se razprejo v svetlobi, kar predstavlja zavedanje. V tem kontekstu so tudi tri stanja zavest: tamas, (korenine) radžas (steblo) in satva (cvet).

Več tisoč let skrbno varovana skrivnost »branja dušnega zapisa«, ki temelji na svetih spisih iz sanskrta – predvsem Indije in Tibeta, je sedaj dosegljiva tudi nam. Vzhodnjaška filozofija, ki je obenem tudi njihova religija, postavlja temelje naši »novodobni« zahodni ezoteriki kar nam je vsem znajo; saj poznate pojme čakre, aura, Yoga, Ayurveda ipd. Zato smo večnost duše, ki z reinkarnacijo menja telesa, kot oblačila, z lahkoto sprejeli. kot tudi pojme karme, dharme – služenja in poslanstva, danes razumemo, da to ni rezervirano le za »višji sloj«, temveč se dotika prav nas vseh.

Branje dušnega zapisa je odlična in hitra tehnika za vaše samospoznanje, za razkrivanje vaše duše, za življenje polno obilja na vseh področjih, ki ga predstavljate kot edinstveni, ne ponovljiv primerek na tem planetu.

Branje dušnega zapisa NI zdravljenje; ne spreminja ničesar, je šele priložnost za nadaljnje delo. 

Več  kot 90 % ljudi ne živi iz svoje duše – po svoji prvotni dušni matrici…, bolj ali manj so skrenili s poti… To  je EDINI razlog za njihovo pomanjkanje (pomanjkanje ljubezni, denarja, zdravja, priložnosti…). Zakaj?

Človek ima svobodno voljo znotraj matrice oz. pred-usode. To je super, saj nam svobodna volja omogoča več svobode, boste pomislili. Ja, načeloma se strinjam. Vendar težava nastane, ko človek ne živi po svoji »dušni matrici« po kateri je bil prvotno ustvarjen in izbira »napačne odločitve«.

Po predhodnem plačilu storitve, vam pošljemo nadaljnja navodila za branje dušnega zapisa.

Storitev traja 1 uro preko skype ali mobitela in se izvede USTNO. Branje dušnega zapisa lahko tudi snemate s svojo napravo ali pa si zapisujete na papir.

Dušni zapis se naredi ustno preko telefona ali skype-a.

V prvem delu, ki običajno traja med 35 in 40 min vam karmična svetovalka Aleksandra razbere preteklost, tudi iz prejšnjih življenj in predstavi vašo dharmo – namen oz. pot, ki je najboljša za vaše delovanje. (brez razumskega vplivanja, brez vprašanj)
V drugem delu se pogovorita o vaših željah, namerah in težavah, ter se poglobita v tematiko, ki vas najbolj zanima.

Vnaprej je potrebno imeti pripravljeno uro rojstva, če je le mogoče iz rojstnega lista. Branje dušnega zapisa lahko tudi snemate s svojo napravo ali pa si zapisujete na papir.

ROK IZDELAVE: 3 do 7 delovnih dni

Komu in zakaj priporočam branje dušnega zapisa?

  • Če želite spoznati »pravo naravo svoje duše«
  • Ko se želite izogniti daljši čakalni vrsti pri naročilu os. karmične analize z dharmo.
  • Priporočam jo Vam, ki priznavate večnost svoje duše (neumrljivost).
  • Vam, ki prejemate življenjsko vitalno energijo iz vira (vsaj delno).
  • Vam, ki verjamete v moč duše (ljubezen, prijateljstvo, os. potenciali, naravni božanski darovi ipd.).

Komu ne morem brati dušnega zapisa?

  • Osebam, ki so tako zelo skrenile s poti svoje prvotne dušne matrice, da ne prejemajo več božjega vodstva – božanske svetlobe do svoje duše. (Povzročiteljem kriminalnih dejanj, osebam, ki se ukvarjanje s črno in / ali rdečo magijo ipd.).

Pismo osebe, ki že naročile branje dušnega zapisa:
Hvala Aleksandra za tisto čudovito urico včeraj, ko si mi brala moj dušni zapis. Tri leta sem študirala Jyotish – indijsko astrologijo, pa nisem poznala svoje dharme. Končno vem, kaj je resnični namen moje duše, kako se znebiti svojega »plevela« (slabe karme), da bojo moje kulturne rastline na vrtu mojega življenja – kot si sama rekla, dobro uspevale in obrodile. Še enkrat hvala iz srca. Maja

Hvala za Vaše zaupanje

Z 20 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas.

Vaša karmična svetovalka in vizionarka
Aleksandra Drole

Dodatne informacije

cas-trajanja

60 min

avtor