Čudežni Samorogi

28

V tem izredno zanimivem vodenju med osupljiva energetska bitja se naučite, kako iz višjega duhovnega pogleda razumeti mite in legende, ki obkrožajo samoroge Prav tako, kakor so bralci že davno, v 90. letih prejšnjega stoletja s pomočjo knjige Svetloba angelov ponovno vzpostavili stik s svojim angelom, boste s knjigo Čudežni

Šifra: 78757 Kategoriji: ,

Opis

V tem izredno zanimivem vodenju med osupljiva energetska bitja se naučite, kako iz višjega duhovnega pogleda razumeti mite in legende, ki obkrožajo samoroge

Prav tako, kakor so bralci že davno, v 90. letih prejšnjega stoletja s pomočjo knjige Svetloba angelov ponovno vzpostavili stik s svojim angelom, boste s knjigo Čudežni samorogi prek vodenih meditacij, obredja in ceremonij ponovno našli svojega samoroga.

Ta čarobna bitja svetlobe, ki so se za več stoletij umaknila z Zemlje, se ponovno vračajo, da bi vodila človeštvo po duhovni poti. Če boste delali s svojim samorogom, boste dvignili svojo raven energije, stal pa vam bo ob strani tudi na vaši poti k razsvetljenju.

Pričujoče delo s prekrasnimi zgodbami iz resničnega življenja in anekdotami ljudi, ki so iz prve roke ugledali in doživeli samoroge, vas bo navdihovalo ter vam na duhovnem popotovanju dajalo moč.

Dodatne informacije

avtor

Diana Cooper

format

13,5 x 21,0 cm

isbn

9789617079067

leto-izida

2020

proizvajalec

Cangura

st-strani

295 strani

vezava

Mehka vezava

Informacije o Prodajalcu