Djotiš svetovanje s pristopom karmične diagnostike

144.00

Primeren za vas, v kolikor ste se znašli na težji prelomnici v življenju, v težjem obdobju, ali pa kar naprej ponavljate ene in iste lekcije, ste se zataknili v življenju, pa ne veste, kako naprej ali pa si želite samo svobodneje zadihati, pustiti za seboj omejujoča prepričanja in vzorce, ki

Kategoriji: ,

Opis

Primeren za vas, v kolikor ste se znašli na težji prelomnici v življenju, v težjem obdobju, ali pa kar naprej ponavljate ene in iste lekcije, ste se zataknili v življenju, pa ne veste, kako naprej ali pa si želite samo svobodneje zadihati, pustiti za seboj omejujoča prepričanja in vzorce, ki vam onemogočajo, da bi zaživeli polno, svobodno življenje, da bi zaživeli sebe. V kolikor imate torej konkreten problem, ki bi ga želeli razrešiti, in ste pripravljeni pri tem aktivno sodelovati, je za vas primeren Jyotish s pristopom karmične diagnostike.

Zajema paket 2 srečanj.
Na prvem naredimo Djotiš vpogled v natalno karto oz. Djotiš svetovanje in poglobljen razgovor o težavah, zaradi katerih prihajate.

Na drugem srečanju vas skozi voden proces po pristopu karmične diagnostike popeljem v razreševanje in spuščanje globokih, podzavestnih omejujočih prepričanj in vzorcev, ki so ključni vzrok za težave. Z ozaveščanjem vzrokov, se sproščajo čustvene in energijske blokade, ki nam onemogočajo osvoboditi se ujetosti. Ko prepoznamo lastne ujetosti in se zavemo vzrokov zanje, takrat šele dobimo možnost videti, razumeti sebe in svoje življenje v drugačni luči. Srečanje se izvaja osebno.

Na drugem srečanju lahko izkoristite tudi svoje darilo – seanso TESLA METAMORFOZA ZDRAVJA®, ki je lahko še v dodatno pomoč in podporo pri procesu razreševanja ujetosti.

Cena paketa Djotiš svetovanje s pristopom karmične diagnostike ……….. 144€ + GRATIS 1 seansa Tesla metamorfoza zdravja v vrednosti 45€.

PLAČILO: SAMO PO PREDRAČUNU ali MONETI ali KREDITNI KARTICI ali PAYPALU.

Po prejemu nakazila, bo storitev lahko izvedena.

Dodatne informacije

avtor

Andreja Pancar

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Djotiš svetovanje s pristopom karmične diagnostike”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Informacije o Prodajalcu

  • Ime Trgovine: Andreja Pancar - Lotos svetovanje
  • Ponudnik: Andreja Pancar
  • Naslov: Cesta prvih borcev 33
    8250 Brežice
  • Še ni ocen!