Akcija!

Duhovna slika “Prestop zavesti”

12,95 

ZALOGA OMEJENA! Vzponi in padci, obdobja dobrega počutja in veselja… kaj hitro spet zapadeš v temna brezna svojega nemira. Zaman zakrivaš svoja občutja. Zavedaj se, da sam ustvarjaš svojo realnost. Prestopi meje svoje razburkane zavesti in vstopi na novo raven, raven ljubezni in umirjenosti. NA SLIKI SO ORIGINAL KRISTALI SWAROVSKI

Šifra: 56457 Kategorije: , ,

Opis

ZALOGA OMEJENA!

Vzponi in padci, obdobja dobrega počutja in veselja… kaj hitro spet zapadeš v temna brezna svojega nemira. Zaman zakrivaš svoja občutja. Zavedaj se, da sam ustvarjaš svojo realnost. Prestopi meje svoje razburkane zavesti in vstopi na novo raven, raven ljubezni in umirjenosti.

NA SLIKI SO ORIGINAL KRISTALI SWAROVSKI

Moč kristalov

Kristali prinašajo ravnovesje in harmonijo na vseh ravneh energijskega sistema – fizični, čustveni, duševni in duhovni. To ravnotežje prinaša zdravje. So vzorci popolnosti, ki energetskim poljem dajejo ravnotežje in popolno skladnost. Lepota kristala odpre zavest za širša obzorja. Barve nekaterih kristalov ustrezajo barvam čaker in jih tudi uravnavajo.
Kristali so izjemno občutljivi na misli, predstave in vibracije tistih, ki z njimi delajo. Zato jih moramo redno čistiti. Ob čiščenju vzpostavite stik in krepite vašo povezanost z njimi. Pred uporabo za nek določen namen jih vedno očistite. Kristale na slikah lahko očistite tako, da jih za nekaj ur postavite na močno svetlobo ali luno.

Možen je tudi orginal – tehnika je olje na platnu, s kristali Swarovski. Dimenzija 50 x 70 cm. Cena originala: 210 eur.

Dodatne informacije

Teža 0.5 kg
avtor