Joga za dobro jutro

17.00

Prebudimo se v nov dan Ta zgodba za prebujanje je veliko več kot le zgodba. Je vadba za otroke in starše, da veselo pozdravijo jutro ter se podajo na vsakodnevne dogodivščine z namenom in zaupanjem. Odpri te knjigo in sezite proti nebu, stopite z nogami trdno na tla in se

Šifra: 73631 Kategorije: , ,

Opis

Prebudimo se v nov dan

Ta zgodba za prebujanje je veliko več kot le zgodba. Je vadba za otroke in starše, da veselo pozdravijo jutro ter se podajo na vsakodnevne dogodivščine z namenom in zaupanjem. Odpri te knjigo in sezite proti nebu, stopite z nogami trdno na tla in se pripravite na čudovit dan!

Mariam Gates je opravila magisterij iz pedagogike na harvardski univerzi in že več kot 20 let dela z otroki. Njen priznani program joge za otroke Kid Power Yoga združuje njeno ljubezen do joge in učenje, ki pomaga otrokom doseči njihove notranje darove. Več o njenem delu: mariamgates.com.


Sarah Jane Hinderje več let študirala umetnost in oblikovanje, preden je postala ilustratorka za poln delovni čas. Ustvarja akrilne risbe za številne otroške knjige. Več o njenem delu: smogawoo.com.

Dodatne informacije

avtor

Mariam Gates

format

21,0 x 23,0 cm

isbn

9789619298725

leto-izida

2019

proizvajalec

Samala

st-strani

40 strani

vezava

Trda vezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Joga za dobro jutro”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Informacije o Prodajalcu