Kamena strela (4×2 cm)

12.00

Kamena strela je povezana z očmi, želodcem, črevesjem, hrbtenico, srcem, krvavitvami, delovanjem hipofize, levkemijo, psihičnimi težavami, nevtralizira sevanje. V povezavi z drugimi kamni povečuje zdravilni učinek. Spodbuja rast rastlin. Znamenja: Oven, Bik, Rak, Lev Mere kristalov so približne zaradi nepravilnih oblik. Dimenzije: cca 4×2 cm Cena: na kos Čiščenje kristala Kristal

Šifra: 56909-1 Kategoriji: ,

Opis

Kamena strela je povezana z očmi, želodcem, črevesjem, hrbtenico, srcem, krvavitvami, delovanjem hipofize, levkemijo, psihičnimi težavami, nevtralizira sevanje. V povezavi z drugimi kamni povečuje zdravilni učinek. Spodbuja rast rastlin.

Znamenja: Oven, Bik, Rak, Lev

Mere kristalov so približne zaradi nepravilnih oblik.
Dimenzije: cca 4×2 cm
Cena: na kos

Čiščenje kristala
Kristal moramo najprej očistiti. Preprosto ga damo za pol ure v tekočo bistro vodo, čez noč ga pustimo v kozarcu vode, bolj izkušeni pa se bodo čiščenja lotili z nihalom. Očiščeni kristal nato izpostavimo za eno uro sončnim žarkom ali pa ga čez noč prepustimo siju polne lune.

Opomba: Kristali in kamni so naravni materiali in kot taki se lahko med seboj razlikujejo po barvi, nijansi, odtenku…. Prav tako so neprevilnih oblik.

Dodatne informacije

Teža0.3 kg

Informacije o Prodajalcu