Akcija!

Komplet angelske podpore

43,42 

Šifra: 80644 Kategorije: , ,

Opis

V kompletu boste prejeli dve čudoviti knjigi Lorne Byrne, svetovno priznane duhovne učiteljice in strokovnjakinje za angele. V njih razkriva angelski svet in tehnike, kako se povezati s svojim angelom varuhom ter drugimi angeli, ki so nam vedno pripravljeni priskočiti na pomoč – če jih za to prosimo.

ANGELI V MOJIH LASEH >>

Ko je bila Lorna Byrne otrok, so se ljudje spraševali, zakaj se zdi, da je drugačna. Niso vedeli, da vidi angele.

V tej izjemni prodajni uspešnici Lorna Byrne pripoveduje svojo življenjsko zgodbo in izjemne vizije, ki so jo oblikovale. Skozi njene oči spoznamo bitja iz duhovnih svetov, ki nas pazijo in varujejo – vključno z angeli izjemne lepote in raznolikosti, prerokom Elijo, nadangeli in celo duhovi ljudi, ki so umrli.

Številni ljudje imajo občutek, da jih čuva angel varuh – toda Lorna Byrne te angele vidi z lastnimi očmi.

Ta nenavadna avtobiografija nam razkriva nadnaravni svet, ki je avtorici že od nekdaj viden. Njeno posredovanje med materialnim in duhovnim prinaša osupljive zgodbe, ki navdušujejo bralce po vsem svetu in prinašajo upanje v osamljene kotičke src.

ANGELSKO SPOROČILO UPANJA >>

Lorna Byrne, avtorica prodajne uspešnice Angeli v mojih laseh, angele vidi tako jasno, kot drugi vidimo ljudi. V tej čudoviti knjigi nam sporoča, da imamo ne glede na to, kako osamljeno se počutimo, ob strani vedno angela varuha, ki nas podpira in varuje.

V tej navdihujoči in poživljajoči knjigi Lorna razkriva, kako lahko sami na pomoč pokličete svoje angele, ki vam bodo pomagali pri spopadanju z izzivi, s katerimi se spopadamo vsi, vključno z osamljenostjo, depresijo, stresom, finančnimi težavami, srčno bolečino, smrtjo ljubljene osebe ali težavnim starševstvom.

Ne glede na to, s kakšnimi težavami se soočate, lahko angele prosite za pomoč, da vaše življenje spet postane srečnejše in bolj izpolnjujoče.

LORNA BYRNE je svetovno priznana duhovna učiteljica in avtorica mednarodnih knjižnih uspešnic, ki so bili prevedene v več kot trideset jezikov in izdane v več kot petdesetih državah po vsem svetu.

Dodatne informacije

avtor