Akcija!

Komplet knjig Medicinski medij

119,51 

Šifra: 82093 Kategoriji: ,

Opis

Komplet uspešnic iz serije Medicinski medij, zdaj kar 25 % ceneje!

V tem super kompletu boste prejeli kar štiri svetovne uspešnice Anthonyja Williama!

V kompletu boste prejeli spodnje knjige:

Medicinski medij

V knjigi boste odkrili vse o kroničnih boleznih in kako jih pozdraviti! Naučili se boste prepoznati in po naravni poti pozdraviti:

fibromialgijo,
sindrom kronične utrujenosti,
multiplo sklerozo,
revmatoidni artritis,
motnje v delovanju ščitnice …

Knjigo Medicinski medij lahko vidite TUKAJ

Zdravljenje ščitnice

Odkrijte resnico o ščitnici in rešitvah za zgornje težave v tej svetovni uspešnici, ki se je povzpela na prvo mesto lestvice New York Times!

Anthony William, eden najbolj branih avtorjev knjig o zdravju, vam bo razkril popolnoma nov pogled na epidemijo težav s ščitnico.

Knjig Zdravljenje ščitnice lahko vidite TUKAJ

Reševanje jeter

Naučite se, kako bolj spati, uravnotežite svoj krvni sladkor, znižajte krvni tlak, izgubite odvečno težo in se končno začnite počutiti mlajši.

Ta svetovna uspešnica vam ponuja odgovore in rešitve, ki bi jih morali poznati vsi ljudje. Anthony William z nami sočutno deli izjemne uvide o še neodkritih funkcijah jeter.

Knjigo Reševanje jeter lahko vidite TUKAJ

Hrana, ki spreminja življenje

Spoznajte skrivne zdravilne moči sadja in zelenjave!
Anthony v knjigi opiše lastnosti vsake rastline, simptome in stanja, ki jih lahko pomaga omiliti ali ozdraviti, ter čustvene in duhovne koristi, ki jih prinaša. Obenem z nami deli okusne recepte, tako da boste vsako rastlino lahko kar najboljše izkoristili – od sladkega krompirja z dušenim zeljem do medenega kokosovega sladoleda.

Hrana, ki spreminja življenje je knjiga, polna informacij, ki jih ne boste našli nikjer drugje, o grožnjah, ki so odgovorne za pojav bolezni – in čudežni moči hrane, ki zdravi.

Knjigo Hrana, ki spreminja življenje lahko vidite TUKAJ

Dodatne informacije

avtor