Akcija!

Komunikacija z nezemljani

20 19

Priročnik za vse, ki se v delovnem kolektivu počutijo kot na drugem planetu. Knjiga govori o nevidnih tehnikah komuniciranja, kako prepoznati, kaj nam drugi sporočajo in kako sebe spoznati oz. se nadgradti, da bo naša komunikacija čim bolj suverena, da bomo to tudi sporočali kar razmišljamo. Iz knjige se boste

Šifra: 72633 Kategoriji: ,

Opis

Priročnik za vse, ki se v delovnem kolektivu počutijo kot na drugem planetu. Knjiga govori o nevidnih tehnikah komuniciranja, kako prepoznati, kaj nam drugi sporočajo in kako sebe spoznati oz. se nadgradti, da bo naša komunikacija čim bolj suverena, da bomo to tudi sporočali kar razmišljamo. Iz knjige se boste naučili prepoznati različna komunikacijska sporočila iz okolice, hkrati pa boste sebe spoznavali preko okolice.

Knjiga je namenjena vsem tisti, ki menite da ste naivni ali pa vas ljudje ne razumejo. V knjigi so na preprost način predstavljene tehnike komunikacije, verbalne in neverbalne s katerimi boste prepoznali, kaj vam drugi sporočajo, ko niste prepričani, v njegove besede. Ter kako se morate postaviti, da boste komunicirali točno tisto, kar želite.

Tako, kot je namenjena knjiga za vsakdanjo rabo, jo lahko kot priročnik za delo uporabljajo vsi tisti, ki so na vodstvenem položaju, kjer bodo našli preproste razlage, kako voditi in komunicirati. Predvsem pa kako se postaviti zase, da ne bodo delali za druge.

Dodatne informacije

avtor

Milan Krajnc

format

12,5 x 19,5 cm

isbn

9789619176511

leto-izida

2018

proizvajalec

Pip-Z

st-strani

133 strani

vezava

Mehka vezava

Informacije o Prodajalcu