Leto 2021: Vaš osebni numerološki vodnik

33.00

Osebni numerološki vodnik, vaša knjižica in popotnica po letu 2021, da vas izzivi ne bodo nepričakovano dobili ter, da vam dobri dnevi za posel, Ljubezen, zdravje, potovanja itd ne bodo ušli.

Kategoriji: ,

Opis

Osebni numerološki vodnik, vaša knjižica in popotnica po letu 2021, da vas izzivi ne bodo nepričakovano dobili ter, da vam dobri dnevi za posel, Ljubezen, zdravje, potovanja itd ne bodo ušli.

Leto 2021: vse, kar potrebujete v knjižici

Še več negotovosti se nam obeta, kar pa ni nujno slabo.  Morda pa je čas, da bi za vedno opravili s strahovi, dvomi, omejitvami in negativno preteklostjo. Le tako boste stopili v lepšo prihodnost!

Osebni numerološki vodnik, ki ga nekateri že dobro poznate kot Popotnik, je vaš najboljši prijatelj in zemljevid po letu 2021, da vas izzivi ne bodo nepričakovano dobili ter, da vam dobri dnevi za posel, Ljubezen, zdravje, potovanja itd ne bodo ušli.

Osebni vodnik zajema:

– PREGLEDNICA NAJPOMEMBNEJŠEGA CIKLA TEGA ŽIVLJENJSKEGA OBDOBJA od 2010 do 2022 za  razumevanje pomembnega cikla karmičnih let, ki se zaključuje leta 2022

– natančna razlaga vpliva letnice 2021

– numerološka napoved leta

– VAŠE OSEBNO NUMEROLOŠKO LETO

– vaših 12 osebnih numeroloških mesecev

– delo za dušo za vsak mesec

– OSEBNI KOLEDARČEK: vaši najbolj ugodni meseci za: Ljubezen, finance, osebno rast

– PRIPOROČILA za vaše osebno leto

– ugodni vplivi in izzivi vsakega meseca

Osebni vodnik, Popotnik po 2021, je kombinacija branja in pisanja, saj boste vsak mesec delali na sebi z natančno postavljenimi vprašanji. Lahko bi ga primerjali z učbenikom in delovnim zvezkom.

POMEMBNO

Ure rojstva za izračun osebnega leta se ne potrebuje. Potrebuje se le dan in mesec rojstva, zato je fantastična in lahka izbira za darilo!

Vodnik prejmete kot pdf format na mail.

PLAČILO: vnaprej po predračunu / moneti /paypalu / plačilni kartici
ROK IZDELAVE: do 14 dni

Dodatne informacije

avtor

Lili Sorum

Informacije o Prodajalcu

  • Ime Trgovine: Numerologija LiLi SoRuM
  • Ponudnik: LiLi SoRuM
  • Naslov: 1000 Ljubljana
  • Še ni ocen!