Maya amulet KROKODIL

10,00 

Ključne besede: Vir življenja, energija leve hemisfere, nevsakdanjost, povečanje notranjih moči, božanska podpora, prvobitna Mati, Boginja, primarne vode, zaupanje in preskrba, sprejemljivost, rojstvo, nov začetek, samonegovanje, ženski trebuh kot sveto mesto. Amulet je narejen iz naravnega lesa, lasersko graviran in informiran s starodavno Maya Tzolkin simboliko, ki v Tebi aktivira

Ni na zalogi

Šifra: 56429 Kategorije: , ,

Opis

Ključne besede: Vir življenja, energija leve hemisfere, nevsakdanjost, povečanje notranjih moči, božanska podpora, prvobitna Mati, Boginja, primarne vode, zaupanje in preskrba, sprejemljivost, rojstvo, nov začetek, samonegovanje, ženski trebuh kot sveto mesto.

Amulet je narejen iz naravnega lesa, lasersko graviran in informiran s starodavno Maya Tzolkin simboliko, ki v Tebi aktivira DNK, starodavno energijo in celični praspomin ter Te premakne v Čas po Veliki Spremembi ali v Zlato Dobo.

Zraven tekstilna vrvica. Amulet se lahko nosi okoli vratu, zapestja ali gležnja.

Krokodill je starodavni prebivalec Zemlje, ki ohranja svojo prazgodovinsko obliko enako še danes, zato Imix pozna začetek časa, ve od kod prihajamo in kam gremo, nič ne sprašuje ali se pritožuje, ker natančno ve, kaj potrebuje, zato zaupa, sprejema in daje brezpogojno. Samosprejemanje je prvi korak do popolnega zdravja in čustvenega ravnotežja.

To energija predstavlja plodnost narave in vseh bitij, je vir tako materialnega kot spiritualnega življenja, in je esenca tvoje zavesti, ki aktivira um, povečuje notranje moči ter okrepi tvojega Spirita oz. Duha.

Dodatne informacije

Teža 0,5 kg
proizvajalec

TO JE TO