Akcija!

Modrosti: za tiste; ki želijo živeti

19.99 18.99

Knjiga govori o razmišljanju, o večnem življenju. Kako lahko v vsakem trenutku, tudi če izgleda kot nekaj najhujšega vidiš življenje, smisel življenja. Vsaka misel v knjigi, je meditacija, v katero se bralec poglablja, lahko ure, deneve in mesece. Knjiga je za vsakdanjo branje, po eno stran na dan. V vsakdanjem

Šifra: 72654 Kategoriji: ,

Opis

Knjiga govori o razmišljanju, o večnem življenju. Kako lahko v vsakem trenutku, tudi če izgleda kot nekaj najhujšega vidiš življenje, smisel življenja. Vsaka misel v knjigi, je meditacija, v katero se bralec poglablja, lahko ure, deneve in mesece. Knjiga je za vsakdanjo branje, po eno stran na dan.

V vsakdanjem svetu se srečujemo z veliko malenkosti, ki nevede vpivajo na naše odločitve in prihodnost. Avtor s svojimi mislimi, ki so postale dnevne modrosti opominja in opozarja na stvari, ki jih ne smemo spregledati. Življenje, gre hitro mimo, sploh se ne zavedamo desetletja, da je šlo mimo nas. Zato lahko lahko Modrosti vzamete, kot dnevne meditacije.

Naključno lahko odprete knjigo in sporočilo, ki bo pred vami, je sporočilo za tisti trenutek. Velikokrat ste sami in potrebujete le besedo ali nasvet; knjiga vam točno to ponuja v tistem trenutku. Modrosti vas bodo vsak trenutek posebaj spomnila na vašo vrednost. Da nikoli ne pozabite na sebe.

Dodatne informacije

avtor

Milan Krajnc

format

12,5 x 19,5 cm

isbn

9789619176528

leto-izida

2018

proizvajalec

Pip-Z

st-strani

260 strani

vezava

Mehka vezava

Informacije o Prodajalcu