Moje telo (čuječnost za otroke)

24.00

Dragi straši, vzgojiteljice, učiteljice, terapevti in drugi, ki delate z otroki. Pred Vami je druga knjiga v zbirki slikanic Čuječnost za otroke! Slikanica MOJE TELO predstavlja vaje usmerjanja pozornosti na dele telesa. Slikanica se začne z vajo Pregled telesa, pri katerem usmerjamo pozornost na vsak del telesa posebej. Ta meditacija

Šifra: 74654 Kategoriji: , Oznake: , , ,

Opis

Dragi straši, vzgojiteljice, učiteljice, terapevti in drugi, ki delate z otroki. Pred Vami je druga knjiga v zbirki slikanic Čuječnost za otroke! Slikanica MOJE TELO predstavlja vaje usmerjanja pozornosti na dele telesa.

Slikanica se začne z vajo Pregled telesa, pri katerem usmerjamo pozornost na vsak del telesa posebej. Ta meditacija je pogosto del formalnih vadb čuječnosti. Z njo se popolnoma sprostimo. Nadaljujemo v vajo Postopno sproščanje mišic, ki je tehnika za doseganje globoke sprostitve. Mišico sprostimo, če jo najprej za nekaj sekund napnemo, potem pa sprostimo. Potem ko napenjamo in sproščamo različne mišične skupine po celem telesu, se zelo sprostimo.

Vaje so plod avtoričinih dolgoletnih izkušenj pri delu z otroki in so mišljene kot igra in zabava, kar je še posebej pomembno za majhne otroke.

V naslednjih slikanicah bomo sledili zavedanju gibanja, trenutka, čutil. čustev, misli ter sočutja.

Trda vezava, 22 x 28,5 cm, 40 strani.

Dodatne informacije

avtor

Andreja Vukmir Brenčič

format

22,0 x 28,5 cm

isbn

9789619346266

leto-izida

2019

proizvajalec

Zavod Pogled

st-strani

40 strani

vezava

Trda vezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Moje telo (čuječnost za otroke)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Informacije o Prodajalcu