Akcija!

Obesek opal

7,00 

Obesek opal uravnoveša delovanje vseh čaker. Ščiti in daje moč pravičnim. Uporabljamo ga za odpiranje tretjega očesa. Opal lajša stres in depresijo ter spodbuja, da prenehamo razmišljati in se bolj osredotočamo na energijo. Deluje proti nemirnim mislim. Pomaga nam pri spanju in nočnih morah in izčrpanosti. Opal se lahko uporablja za pošiljanje zdravljenja v zemeljsko energijsko polje.

Ni na zalogi

Šifra: 84742 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Obesek opal uravnoveša delovanje vseh čaker.
Ščiti in daje moč pravičnim.
Uporabljamo ga za odpiranje tretjega očesa.

Opal lajša stres in depresijo ter spodbuja, da prenehamo razmišljati in se bolj osredotočamo na energijo. Deluje proti nemirnim mislim..

Pomaga nam pri spanju in nočnih morah in izčrpanosti.

Opal se lahko uporablja za pošiljanje zdravljenja v zemeljsko energijsko polje.

Spodbuja ljubezen, lahkotnost, spontanost in ustvarjalnost.

Je odličen kristal za tiste, ki delajo v vodi ali z vodo, kot so npr. fizioterapevti.

Opal je koristen za zdravje oči, las, nohtov in kože ter se lahko uporablja pri zdravljenju krepitev vida ter pri zdravljenju motenj, povezanih z očmi.

Verjame se, da opal razprši okužbe, očisti kri in ledvice ter uravnava proizvodnjo inzulina. Pomaga zmanjšati vročino, spodbuja spomin in energijsko stabilizira motnje nevrotransmiterjev, kot je Parkinsonova bolezen.

Opal podpira težave z ženskimi hormoni, PMS in menopavzo ter pomaga za lažji porod.

Opal je čudovit podporni kristal, namenjen zdravljenju in krepitvi čustvenega telesa za tiste, ki so pripravljeni pošteno pogledati v pravi jaz.

Delo z opalom nas nauči prevzeti odgovornost za svoja čustva, medtem ko očisti pretekle rane, strahove in zamere. Pomaga človeku, da postane bolj pozitiven in ljubeč, bolj ustvarjalen in spontan.

Opal, znan kot »kamen srečnih sanj in sprememb«, prinaša srečo iz razumevanje, da ima človek neomejen potencial in je sam sebi popoln.

Avro napolni s svetlobo celotnega spektra za zdravljenje. Krepi kozmično zavest in krepi intuicijo.

Tradicionalno se je uporabljal za priklic vizij, povečanje lucidnih sanj ter kot zaščitnik in šamanski vodnik pri potovanju v osebni jaz ali pri regresiji v preteklo življenje.

Opal je kot kristal svetlobe idealen za privabljanje angelskih energij in povečanje komunikacije z božanskim.

Velikost obeska cca 2,5 x 3,5 cm
Kristal je na črni vrvici iz blaga (povoskan).