Ogenj, rit in kače niso za igrače, 3. del

30.00

Moške zgodbe Pred vami je ena redkih knjig, za katero lahko rečemo, da je ne smemo prebrati ”na dušek”! Vsaka zgodba je vredna vaše ”počasne” pozornosti, razmisleka in sočutja, zato je prav, da jih prebirate korak za korakom. S tretjo knjigo ”moških zgodb”, iz trilogije Ogenj, rit in kače niso

Šifra: 75091 Kategoriji: ,

Opis

Moške zgodbe

Pred vami je ena redkih knjig, za katero lahko rečemo, da je ne smemo prebrati ”na dušek”! Vsaka zgodba je vredna vaše ”počasne” pozornosti, razmisleka in sočutja, zato je prav, da jih prebirate korak za korakom. S tretjo knjigo ”moških zgodb”, iz trilogije Ogenj, rit in kače niso za igrače, Milena Miklavčič zaključuje s poljudnimi raziskavami, zapisi in intervjuji o medsebojnih odnosih in intimi na slovenski način.

Vse tri knjige zaobsegajo čas od leta 1900 pa vse do danes.

Zgodbe so naše – domače. Bil je že skrajni čas, da se jim posvetimo, kajti različne turške in še kakšne telenovele, s katerimi nas zasipavajo, nimajo druge vloge, kot ustvarjati iluzijo, kako bi lahko bilo, pa nikoli ne bo.

Zgodbe, ki jih najdete v trilogiji Ogenj, rit in kače niso za igrače, pa so zgodbe ljudi, mimo katerih hodimo, a si ne vzamemo časa, da bi jim prisluhnili.

Dodatne informacije

avtor

Milena Miklavčič

format

15,5 x 22,0 cm

isbn

9789619287293

leto-izida

2019

st-strani

526 strani

vezava

Mehka vezava

Informacije o Prodajalcu