Akcija!

Planer življenja 2022 – zeleni

23,65 

Šifra: 84908-1 Kategorija:

Opis

Dnevni vpliv lune, poezija, setveni koledar, lunin koledar, mala šola astrologije.

S Planerjem življenja se gradi močna, pametna, samostojna skupina oseb, ki vedo, kaj delajo in so odprte na vse štiri strani neba. Rdeča nit planerja je življenje z naravo. Z novo interpretacijo luninega vpliva planer utira pot, na kateri se vsebina prepleta s starodavnimi znanji.

Planer življenja ja za vse, ki:

  • si najraje vse zapišete ročno in želite imeti razpored povsod s sabo,
  • za leto 2022 sta dve varianti – POKONČNA po urah (7h-20h) in LEŽEČA brez ur,
  • potrebujete le par vrstic v vsakem dnevu –
  • ste “družinski taksisti” in vsak dan skrbite za svoje družinske člane, da so pravočasno tam, kjer morajo biti,
  • želite živeti bolj sproščeno, ker ste brez skrbi, ko imate stvari zapisane,
  • verjamete, da ima luna vpliv na ljudi, živali in naravo.

V ČEM SE RAZLIKUJE OD OSTALIH

Planer življenja odlikujejo edinstvene vsebine in lastnosti:

  • vsak dan so označene pozicije lune ter področja, na katerih nas luna podpira ali ne podpira,
  • ima bogato dodano vsebino: setveni koledar, poezijo, malo šola astrologije,
  • 100% slovenski, kvalitetno izdelan (ne frčijo listi ven, zaobljeni robovi, žepek, elastika, zaznamovalni trak).

Planer ni knjiga, ampak je knjižica, ki planira s srcem.
_______________________________________________

»Planer sem našla na internetu. Všeč mi je bil, ker nima pocukranih dodatnih stvari kot so weekly goals, monthly goals, finance plan ipd.. 90% planerjev mi je totalno neuporabnih, tako, da sem vesela, da sem našla vašega, ki bistveno in jedrnato ponazarja vse, kar bi moral planer zajeti. Vsaj zame. Hvala:) Pa še končno se lahko strižemo ob polni luni! »
Neja

»Koledarček sem zasledila pri IG influencerki. Ker se mi je zdel prikupen, sem ga poslala za darilo prijateljici, ki je odprla novo pisarno.«
Nataša

»Za Planer življenja sem izvedel naključno, ko sem iskal planerje po spletu. Bil mi je daleč najbolj všeč, zato sem ga naročil za darilo. Planer je bil sprejet z navdušenjem in veseljem. Moja draga (jo opazim večkrat) si kar veselo vse zapisuje v njega in prebira vsebino… pa v preteklosti ni nikoli uporabljala planerja, tako da je bil očitno idealno darilo. Če bo tako celo leto, potem upam, da ga drugo leto naredite, da ga bom lahko spet naročil.«
Boštjan

»S planerjem sem zelo zadovoljna. Vanj lahko zapišem vse in tako nič ne pozabim.»
Mateja

»Najboljši planer, kar sem jih kdaj imela. Ravno dovolj velik, da gre v torbico, zelo pregleden, uporaben, pa še lep na pogled. Dolgo sem iskala primernega, pa ga nisem našla. Planer življenja pa je točno to, kar potrebuje vsaka ženska, ki želi imeti nadzor in pregled nad vsakodnevnimi dejavnostni. V njem najdete vsako leto še kup novih zanimivih nasvetov in novosti. Toplo priporočam.«
Natalija

_______________________________________________

Zvezdana Mlakar
Od nekdaj se trudim biti pridna, všečna, narediti vse prav. In bolj se trudim, bolj sem na robu. Etiketirajo me je celo življenje in potiskajo v vzorce, ki so daleč od prave mene. Zato se zadnje čase ne trudim več. Pridno sem oddelala vzorce, da si moram vse na svetu prigarati. Ko sem končno prilezla v leta, ko sem lahko, ko si zares upam, biti samo jaz. In biti to kar si, je tako lepo! Vse to vem, saj sem prehodila to dolgo pot iskanja, ranljivosti, klečeplazenja, kimanja, upora, zato vem, kako dobro dene, če si sprejet takšen, kot si! Zato sem tu! Da rečem hvala življenju! Da podam roko naprej! Da povežem! Da se veselim naše povezanosti brez predsodkov, sodb in miselnih vzorcev, ki nas omejujejo. Da se razlijem v žensko moč. Svobodno!

Romana Kraalj
Rada sem ustvarjalka. Priložnosti. Izdelkov ali storitev. »Vsaka pot se začne s prvim korakom,« je eden mojih najljubših stavkov. Na trg sem lansirala družabno igro, mladinski motivacijski film, planerje. Svoje izkušnje predajam študentom, da so še uspešnejši. Uživam ob poslušanju, pa naj gre za glasbo, ptičke ali zgodbe. Zavedam se minljivosti in hkrati veličine narave in njenih ciklov, ki so skozi besede vtkani v Planer življenja. Naj vam bo vsebina planerja v pomoč pri vsakdanjih opravilih. Hvala, življenje.

Darja Kocmut Žižek
Nekateri me poznajo kot frizerko, nekateri pa kot podjetnico, ki neprestano išče meje. Zato sem v frizerskem svetu predavala, vodila seminarje, prevajala, nastopala, prirejala tekmovanja, predstavljala kozmetično linijo … Res je, nemirna sem, zato sem se zatekla k naravi, se malo umirila. Ko sem videla, koliko lepega nam ponuja narava, vso to energijo in priložnosti, sem to želela deliti z vsemi!  Z vsem žarom in s svojo srčno ekipo smo ustvarili planer in vem, da vam bo nudil isto kot meni – čudovito življenjsko popotnico skozi vso leto. Hvala, ker jo lahko delim z vami.

Dodatne informacije

avtor

, ,

isbn

3830050520817

leto-izida

2021

st-strani

224 strani

vezava

Trda vezava

format

120 x 175 x 20 mm