Akcija!

Poti iz stiske: Kako si lahko pomagam sam, kadar sem v stiski?

26.00 24.70

Priročnik za samopomoč s posnetkom hipnoterapije za krepitev samozavesti in notranjega miru. Nihče, prav nihče ne utone zato, ker je padel v vodo, ampak zato, ker je bil predolgo v njej. Kjer ste ta trenutek v vašem življenju, je posledica vaših preteklih odločitev in dejanj. Vaša prihodnost pa bo posledica odločitev,

Šifra: 72648 Kategorije: , ,

Opis

Priročnik za samopomoč s posnetkom hipnoterapije za krepitev samozavesti in notranjega miru. Nihče, prav nihče ne utone zato, ker je padel v vodo, ampak zato, ker je bil predolgo v njej. Kjer ste ta trenutek v vašem življenju, je posledica vaših preteklih odločitev in dejanj. Vaša prihodnost pa bo posledica odločitev, ki jih sprejemate sedaj.

V rokah držite knjigo, ki bo pomembno vplivala na vaše odločitve in vam pomagala verjeti, da zmorete. Če verjamete, da zmorete, ali če v to ne verjamete, v obeh primerih imate prav. Vendar vam svetujem, da bodite kot čmrlj. Znanstveniki so namreč dokazali, da čmrlj nikakor ne more leteti, ker ima premajhna krila in pretežek trup, a vendarle leti, ker na srečo ne ve, da sploh ne more leteti.

Dodatne informacije

avtor

Albina Kokot

format

21,5 x 15,5 cm

isbn

9789612887483

leto-izida

2018

proizvajalec

Hipnoterapija

vezava

Trda vezava

Informacije o Prodajalcu