Preroška intuicija z božansko manifestacijo 1. Del

162.00

Za koga je primeren ta tečaj?
ONLINE tečaja »Preroška intuicija z božansko manifestacijo« je odprtega tipa. Omejitev torej ni. Vso znanje lahko uporabite v svojem življenju že takoj in vedno. Predhodne izkušnje niso potrebne. Nihče vas ne vpraša po vaših intuitivnih darovih. Torej se lahko prijavite ne glede na spol, raso, veroizpoved, poklic ipd.

Opis

Torej bomo začeli z osnovnimi osnovami. In sicer:

Delali bomo na naslednjih področjih:

 • Človek in večdimenzionalni svet
  Jasna povezava za dober intuitiven kanal
  Kako zastavimo energijo »namena«
  Um, razum in ego…, kako ju pripraviti, da nam pomagata
  Cilji in želje, kako jih vključimo v intuitivni proces
  Napovedovanje bližnje prihodnosti
  Kaj vse vpliva na »napovedan izid«
  Naš kreativni proces na nivoju misli
  Prizemljitev »vizije« preko delovanja
  Kdaj nas univerzum podpira pri manifestaciji ciljev in kdaj ne
  So-ustvarjalna energija vpletenih v napoved
  Potovanje uma skozi čas
  Konstantno preverjanje »verjetnosti« napovedanega izida
  Magija uma ali čarobna moč misli, kdaj nas misli podpirajo in kdaj odvračajo od napovedanega izida
  »Vibracijsko neskladje« so vpletenih pri manifestiranju željene realnosti
  Svobodna volja in namen so vpleteni v napovedano prihodnost
  Kaj je dovoljeno pogledati skozi preroško intuicijo
  Manifestiranje skupinskega cilja
  Navezanost na izid in posledice
  Čakanje oz. vmesno obdobje pred napovedanim izidom
  Spreminjanje vzorcev odločitve in posledice
  Vpliv mnenja drugih na naš cilj pri preroški manifestaciji
  Vpliv mnenja drugih na naš cilj pri preroški manifestaciji
  Biti priča »čudežu manifestacije«
  Božanska moč in odgovornost
  Energijsko – strateško delovanje za podporo napovedane željene resničnosti

 

Tečaj od doma je enostaven in cenovno ugoden, saj odpadejo vsi stroški prevoza, najemnine predavalnic ipd.

Kako bo tečaj potekal
ONLINE tečaja »Preroška intuicija z božansko manifestacijo«, poteka na daljavo. Avdio predavanje je posneto. Priporočamo, da vsak teden poslušate eno lekcijo in sproti delate domače nalog in vaje. Potrebujete le pameten telefon ali računalnik in e- mail. Za ta OnLine tečaj vam zadošča ena ura tedensko. Vsako predavanje traja pribl. 30 minut, ravno toliko pa potrebujete tudi za naloge, in opis intuitivnih idej, ki jih boste vpeljali v svoje življenje Ne bo vam potrebno biti ob določenem času za računalnikom, ker boste prejeli avdio zapis za poslušanje, kjer koli že boste ter učno gradivo na vaš elektronski poštni naslov.

Za koga je primeren ta tečaj?
ONLINE tečaja »Preroška intuicija z božansko manifestacijo« je odprtega tipa. Omejitev torej ni. Vso znanje lahko uporabite v svojem življenju že takoj in vedno. Predhodne izkušnje niso potrebne. Nihče vas ne vpraša po vaših intuitivnih darovih. Torej se lahko prijavite ne glede na spol, raso, veroizpoved, poklic ipd.

Koliko ur na teden mi vzame tečaj?
ONLINE tečaj vam vzame pribl. od pol do ene ure časa na teden, odvisno tega, koliko hitro boste osvojili določeno lekcijo. Ker so predavanja posneta, jih lahko poslušate večkrat.

Cena, način plačila?
ONLINE tečaja »Preroška intuicija z božansko manifestacijo« 1. del s trajanjem 6 tednov oz. 6 lekcij, z vključenim komplet gradivom avdio in PDF zapiski stane 162,00 EUR.

Kdaj in kako se lahko prijavim? Rok za prijavo? Pričetek tečaja?
Prijavite se lahko že sedaj. Program vam bo na voljo do 31.12.2020

Kdo je mentor tečaja?
Mentor tečaja sem Aleksandra Winkler Drole, karmična svetovalka, mojstrica hiromantike, učiteljica akaških zapisov, vizionarka… Najbolje da si več o meni ogledate na starih video posnetkih na spletni strani.. V prostem času sem prijateljica, sestra, ženska, mama trem najstnikom ljubiteljica zelišč, muckov in še in še. Pred 23 leti sem pričela svojo javno kariero pod imenom jasnovidka Saša v TV tedenskih oddajah Sašine vizije.

NADALJEVANJE: Po OnLine tečaju »Preroška intuicija«, lahko nadaljujete v 2. stopnjo »Finančna intuicija«.

 

BISTVO 6 TEDENSKEGA ONLINE tečaja »Preroška intuicija z božansko manifestacijo«,
je da se naučimo podpreti cilje, ki jih hočemo udejanjiti v svojem realnem življenju. Ja, napovedan izid je potrebno podpirati, kot zalivati mlade rastlinice, da zrastejo … Vse to z namenom ustvariti najbolj zaželeno prihodnost. Obdelali bomo 4 specifične tehnike, ki jih lahko uporabite, da močneje privlačite tisto, kar resnično hočete.

Naj vas na kratko opozorim, preden pričnemo. Nobena od teh tehnik ne bo ustvarila »spiritualnega obhoda« – ni bližnjice, je le pot pri izbiri pravilnega delovanja v smer, ki jo hočemo. To je še posebej resnično na področju denarja. Denar namreč ne prihaja od univerzuma, denar pride od ljudi…To moram povedati, ker se mi občasno dogaja, da dobim čustvene maile od ljudi, ki nimajo denarja in govorijo, da so naredili vse, da bi zaslužili denar. Z »vsem« mislijo: naredili plane, zastavili jasne namene, meditirali, spremenili negativna in omejena prepričanja glede denarja itd. Kar pogosto niso naredili je to, da bi konstantno podpirali svoje cilje in jih vnesli v svojo 3 dimenzionalno resničnost. Npr. niso ustvarili internet strani, kjer bi zbirali namige ali govorili z ljudmi in jim ponudili sodelovanje.

Ne obstaja način »da bi obšli« delo na tretji dimenziji. Če želimo spremeniti okoliščine na tretji dimenziji, je potreben napor. Za tiste med nami pa, ki smo visoko zavestni je lahko investirati večino fokusa na emocionalni mentalni nivo, medtem ko lažje ignoriramo okorno tretjo dimenzijo. Vendar najmočnejši prostor za »spreminjanje energije« je fizična (=tretja) dimenzija. Delovanje je »najglasnejši« način, kjer lahko ustvarimo energijske spremembe in pritegnemo nove okoliščine. Zato si zapomnite, da ne glede na to, kaj naredite na 4. in 5. dimenziji in da na 3. dimenziji delujete kot po navadi, boste dobili kar vedno (kot po navadi).

Ne pozabiti, da ste vedno močan kreator človeške izkušnje, lahko ustvarjate prihodnost, ki jo hočete. In ker je napor vedno nujna sestavina, pomanjkanje nikoli ni del slike.

Ampak tukaj smo, da skupaj kreiramo našo resničnost.

Upam, da boste dobro izkoristili vse tehnike, skratka vse, kar ste se naučili na tem tečaju; to so orodja, ki jih lahko uporabljate vedno znova in znova. Z vajo boste postali pri tem boljši in boljši pri tem delu, vendar je orodje seveda nesmiselno, če ga puščamo na polici in ne uporabljamo.

Hvala za izkazano zaupanje v tem delu tečaja in hvala, ker ste mi dovolili, da služim namenu učenja. Veliko, veliko blagoslovov obilja, vam želim.

Karmična svetovalka in učiteljica akaš
Aleksandra Winkler Drole

 

Hvala za zaupanje

V veselem pričakovanju našega druženja v tečaju, Preroška intuicija z božansko manifestacijo

Lep pozdrav,

Aleksandra Winkler Drole

Dodatne informacije

avtor

Aleksandra S. Drole

cas-trajanja

6 tednov

Informacije o Prodajalcu