Pričakuj malo dajaj veliko dobil boš ogromno

19.90

Knjiga govori o tem, kako je svet skozi otroške oči, ki vidijo resnico, katero si odrasli največkrat zatiskamo, videti povsem drugače in veliko bolj preprost in ustvarjen točno tako kot mora bit. Knjiga govori tudi o tem kako v svoje življenje pritegnemo točno prave ljudi, ob katerih se nam ne

Šifra: 74128 Kategoriji: ,

Opis

Knjiga govori o tem, kako je svet skozi otroške oči, ki vidijo resnico, katero si odrasli največkrat zatiskamo, videti povsem drugače in veliko bolj preprost in ustvarjen točno tako kot mora bit.

Knjiga govori tudi o tem kako v svoje življenje pritegnemo točno prave ljudi, ob katerih se nam ne bo potrebno nikoli pretvarjati, da smo oseba za katero mislimo, da bo dobro sprejeta v družbi. Govori o tem, da se nam nikoli ne bo potrebno lagati, ampak bo naša iskrenost izrečena povsem spontano brez občutka, da bi mislili, da nekomu ne bomo všeč. Knjiga pa nas tudi opomni kako brezzvezno se je sekirati zaradi stvari, na katere nimamo vpliva, da bi jih lahko spremenili.

Napisana je kot motivacijski priročnik, ki bi ga vsak moral imeti doma na steni. Kdor ima premajhno steno, pa naj ga obesi k sosedu, saj bo garantirano izboljšal med sosedske odnose.

Če bi obstajal sirup po katerem bi ljudje postali iskreni, bi večina ljudi raje shirala, kot, da bi morali narediti en sam požirek.

Dodatne informacije

avtor

Tomaž Caserman

format

14,5 X 20,5 cm

isbn

9789612902766

leto-izida

2019

st-strani

189 strani

vezava

Mehka vezava

Informacije o Prodajalcu