Rodovna knjiga žensk

47.00

Rodovna knjiga žensk je namenjena vsem tvojim prednicam in vsem tvojim potomkam. Gre za knjigo ženskih zapisov tvoje družine, ki se predaja iz roda v rod. Ko pride ta knjiga v družino, le ta najprej skozi voden vprašalnik popelje najstarejšo živečo žensko v tvoji družini, potem pa se predaja vedno

Šifra: 73003 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Rodovna knjiga žensk je namenjena vsem tvojim prednicam in vsem tvojim potomkam.
Gre za knjigo ženskih zapisov tvoje družine, ki se predaja iz roda v rod.

Ko pride ta knjiga v družino, le ta najprej skozi voden vprašalnik popelje najstarejšo živečo žensko v tvoji družini, potem pa se predaja vedno mlajši …

Družinski vzorci se ozaveščajo ter razkrivajo skrite pasti in darove vaše družine, hkrati pa knjiga ohranja prenos znanja, tradicije naprej v rod!

Vprašalnik vsako žensko popelje skozi osnovne informacije, od številke noge, do njenega rojstnega kraja, sester, krvne skupine, barve las, podatkov ob rojstvu, izobrazbe, strasti, izkušenj v odnosih, nasvetov za vzgojo otrok, največjih izzivov, šibkih točk, hobijev, vrednot, potovanj, različnih življenjskih vprašanj.
Rodovna knjiga žensk poskrbi tudi, da vsaka ženska zapiše svoje najljubše recepte, opiše prehranjevalne navade, svojo zdravstveno zgodovino, gospodinjske nasvete in recepte in druge dragocene podatke, ki ne bodo šli v pozabo, vendar se bodo ohranjali in predajali naprej, iz roda v rod.

To je način, da preprečimo izgubo znanja in modrosti, živimo namreč v času, ki je vse manj naklonjen ohranjanju tradicije, varovanju družinske dediščine, zato je tvoj zapis v to knjigo najpomembnejši zapis kot ženska za ženske!

Predaja modrosti iz roda v rod še nikoli ni bila tako ogrožena, zato preprečite izgubo vaše družinske kulture in naredite svoj pečat, ustvarite nekaj tudi za bodoče rodove!

Rodovna knjiga žensk je darilo. Darilo ženskam.

Dodatne informacije

avtor

Jasmina Kandorfer

format

29,3 x 30,8 cm

isbn

9789619451205

leto-izida

2019

proizvajalec

Klepet ob kavi

vezava

Trda (v škatli)

Informacije o Prodajalcu