Samooskrba v praksi

29.90

Če želite že v tej sezoni pridelati več in hitreje ter čim bolje izkoristiti prostor, ki ga imate na razpolago, je treba zavihati rokave že sedaj. Številne neuporabne površine lahko dobesedno čez noč ali celo v samo pol ure spremenite v gredice. S spremembo načina sajenja pa lahko pridelek podvojite!

Šifra: 77881 Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

Če želite že v tej sezoni pridelati več in hitreje ter čim bolje izkoristiti prostor, ki ga imate na razpolago, je treba zavihati rokave že sedaj.

Številne neuporabne površine lahko dobesedno čez noč ali celo v samo pol ure spremenite v gredice. S spremembo načina sajenja pa lahko pridelek podvojite!

Brez skrbi, niste v zamudi!

V tem priročniku smo se lotili praktičnih in zares preverjenih rešitev, ki delujejo na naših tleh, v našem podnebju in z našimi rastlinami. Pri njegovem nastajanju so sodelovali ljudje, ki že leta in desetletja tudi v praksi delajo, preizkušajo in izpopolnjujejo to, o čemer pišejo.

O avtoricah

Avtorica knjige Sanja Lončar je vodja projekta Skupaj za zdravje človeka in narave, urednica istoimenske publikacije in soavtorica vseh knjig, ki so nastale v sklopu tega projekta. Soavtorji: dr. Ana Vovk Korže, Mateja Reš, Fanči Perdih, Irena Rotar in drugi.

Dodatne informacije

avtor

dr. Ana Vovk Korže, Fanči Perdih, Irena Rotar, Mateja Reš, Sanja Lončar

format

19,0 x 24,5 cm

leto-izida

2020

proizvajalec

Jasno in glasno

st-strani

200 strani

isbn

9789619345290-1

vezava

Mehka vezava

Informacije o Prodajalcu