Akcija!

Širnejši od neba, večji od prostora

22,80 

S to svetovno uspešnico nas Mooji s preprostim poizvedovanjem, uvidi, modrimi nauki in poučnimi zgodbami navdihuje ter priganja k odkrivanju naše prave narave kot čistega zavedanja.Ta cenjeni učitelj je na vse številčnejših srečanjih po vsem svetu odprl oči tisočim s svojo neobičajno sposobnostjo: z nevsakdanjo jasnostjo, humorjem in toplino zna namreč osvetliti Neizrekljivo.

Šifra: 84849 Kategorija:

Opis

S to svetovno uspešnico nas Mooji s preprostim poizvedovanjem, uvidi, modrimi nauki in poučnimi zgodbami navdihuje ter priganja k odkrivanju naše prave narave kot čistega zavedanja.

Ta cenjeni učitelj je na vse številčnejših srečanjih po vsem svetu odprl oči tisočim s svojo neobičajno sposobnostjo: z nevsakdanjo jasnostjo, humorjem in toplino zna namreč osvetliti Neizrekljivo.


Mooji nam v knjigi posreduje smernice, ki vodijo naravnost k Resnici, in obenem obravnava običajne težave, ki se pojavljajo v našem vsakdanjem življenju.

S tem pa razkriva brezčasno, brezmejno ljubezen in svobodo, ki sta naravni dišavi našega esencialnega bitja.


Kaj pa če je vse, kar verjameš, da si, samo majhen del večje, skladne, popolne in večne resničnosti, ki je sámo bistvo tega, kar si?

Kaj če bi bilo mogoče v polnosti odkriti in doživeti ta izvor ljubezni, miru, modrosti in skladnosti znotraj sebe?

Kaj če je bila to vedno tvoja najgloblja resničnost, vendar se tega enostavno nisi zavedal?


»Izkušnja prebiranja Moojijevih besed je intimna in prijetna. Skozi njegove besede neposredno in močno pronica nektar trajnega razodetja. Z navdušenjem priporočam to knjigo!«
– Gangaji, med drugim avtorica knjige Diamant v tvojem žepu

»Mooji omogoča uresničitev največjega potenciala človeškega življenja. Učitelj brez prestanka ljubeče hodi z nami in nas neposredno usmerja k očitni, pa vendar očitno spregledani Resnici naše prave narave.«
– Lakshmi Paice, Moojijeva učenka

»Knjiga je napisana v Papajijevi nedualistični tradiciji. Mooji jasno in preprosto izrazi absolutno Resnico, v prid vsem iskrenim iskalcem
– Eli Jaxon-bear, pisec knjige Zbudi se in zarjovi


MOOJI je neposredni učenec v liniji velikega advajtskega mojstra Šri H. W. L. Poonje (Papajija) in velikega modreca Šri Ramane Maharšija. Leta 1987 je bilo Moojiju dano neposredno doživetje Božanskega v sebi, nakar je začel živeti tiho, preprosto in predano. Njegova svetloba je pritegnila ljudi, ki so ga poiskali, da bi odkrili živo Resnico. Mooji deli satsang v obliki umikov, intenzivov in spontanih srečevanj po vsem svetu.

Dodatne informacije

avtor

format

14,0 x 22,0 cm

isbn

9789617129168

leto-izida

2021

proizvajalec

Založba Primus

st-strani

251 strani

vezava

Mehka vezava