Akcija!

Skrivnosti milijonarjevega uma

19.61 18.63

Knjiga vas bo naučila, kako obvladati notranjo igro denarja, da bi zmagali v zunanji igri denarja – kako misliti bogato, da bi postali bogati! Z uporabo načel iz knjige boste popolnoma spremenili svoje življenje. Naj vas ne zadovolji samo branje, temeljito jo proučite, kot da bi bilo od nje odvisno

Šifra: 56309 Kategorije: , ,

Opis

Knjiga vas bo naučila, kako obvladati notranjo igro denarja, da bi zmagali v zunanji igri denarja – kako misliti bogato, da bi postali bogati! Z uporabo načel iz knjige boste popolnoma spremenili svoje življenje. Naj vas ne zadovolji samo branje, temeljito jo proučite, kot da bi bilo od nje odvisno vaše življenje. Nato sami preizkusite njena načela. Uporabljajte tista, ki bodo za vas učinkovita, in mirno zavrnite tista, ki ne bodo.

‘Skrivnost milijonarjevega uma’ predstavlja manjkajoči člen med vašo željo po uspehu in samim doseganjem uspeha. Do zdaj ste gotovo že izkusili, da sta to dve povsem različni zadevi. Nedvomno ste že prebrali vrsto drugih knjig, poslušali kasete ali zgoščenke, obiskali razne tečaje in izvedeli marsikaj o številnih tehnikah ustvarjanja bogastva, bodisi z nepremičninskimi, delniškimi ali drugimi posli. Toda kaj se je spremenilo?

Pri večini ljudi ne prav dosti. Po kratkem navalu energije se jih večina vrne v prvotni status quo. Končno je tu odgovor, ki je preprost in deluje kot zakon, ki tudi vas ne bo obšel. Strnili bi ga lahko takole: če vaš podzavestni »finančni zapis« ni »naravnan« na uspeh, bo učinek vsega, česar se učite, vsega, kar veste, in vsega, kar počnete, silno skromen.

Avtor vam bo razkril, zakaj je nekaterim namenjeno, da so bogati in drugim, da se borijo za preživetje. Spoznali boste glavne vzroke za uspeh, povprečnost ali propad na denarnem področju in začeli izboljševati svojo finančno prihodnost. Razumeli boste, kako vplivi iz otroštva oblikujejo naš finančni zapis in kako lahko ti vplivi ustvarijo misli in navade, ki nas ne podpirajo.

Vadili boste močne izjave; te vam bodo pomagale nadomestiti nekoristne miselne vzorce, ki jih narekujejo podzavestni »zapisi o bogastvu«. Naučili se boste razmišljati in uspeti kot bogati ljudje. Naučili se boste tudi praktičnih metod za postopno povečevanje dohodka in oblikovanje bogastva.

Ta knjiga govori manj o učenju in več o »opuščanju naučenega«. Nujno je, da prepoznate, kako so vas stari načini razmišljanja in delovanja pripeljali točno tja, kjer se trenutno nahajate. Če se želite premakniti na višjo stopnjo bivanja, morate biti pripravljeni opustiti nekaj starih navad razmišljanja in delovanja ter sprejeti nekaj novih. Sami rezultati pa bodo nazadnje povedali svoje.

Dodatne informacije

Teža0.3 kg
leto-izida

2006

format

13,0 x 20,0 cm

st-strani

206 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9612386005

proizvajalec

Založba Chiara

avtor

T. Harv Eker

Informacije o Prodajalcu