Akcija!

Skrivnostna umetnost zmage – Filozofska razmišljanja

10.00 9.50

Srečni so tisti, ki jočejo ob glasbi; srečni so tisti, ki jočejo ob pesmi; srečni so tisti, ki se jim spremeni obraz ob navdihujoči melodiji; srečni so tisti, ki lahko pomahajo prijatelju in ga objamejo sredi ulice; srečni so tisti, živi, ki so še vedno zares živi, tisti, ki v

Šifra: 72582 Kategoriji: , Oznake: , , , ,

Opis

Srečni so tisti, ki jočejo ob glasbi; srečni so tisti, ki jočejo ob pesmi; srečni so tisti, ki se jim spremeni obraz ob navdihujoči melodiji; srečni so tisti, ki lahko pomahajo prijatelju in ga objamejo sredi ulice; srečni so tisti, živi, ki so še vedno zares živi, tisti, ki v sebi nosijo semena upanja, iz katerih bo zrasel svet upanja, svet, ki mora biti ne le nov, temveč tudi boljši.

Prof. Jorge Ángel Livraga je bil filozof, velik poznavalec zgodovine, psihologije, človeških mentalitet, umetnosti, znanosti in religij. Bil je plodovit pisec in nič manj plodovit govornik, ki je znal s svojimi besedami, polnimi humorja in entuziazma, učinkovito vzpostaviti stik z vsemi, ki so ga prihajali poslušat.

Ustanovil je Novo Akropolo, filozofsko šolo »na klasični način«, za preučevanje različnih duhovnih in filozofskih tradicij človeštva, s čimer je želel obuditi klasični ideal filozofije kot humanejšega in celovitejšega načina življena.

Dodatne informacije

avtor

Jorge Ángel Livraga Rizzi

format

13,0 x 20,5 cm

isbn

9789619337165

leto-izida

2018

proizvajalec

Nova Akropola

st-strani

172 strani

vezava

Trda vezava

Informacije o Prodajalcu