Šri Činmojeva modrost

29,90 

Skozi stoletja so brezčasne besede velikih duhovnih učiteljev zapisovali v klaisčnih delih, ki so postala splošno znana in globoko cenjena. Kristusov primer je obelodanjen v Novi Zavezi, Buddhova pot je utelešena v Dhammapadi, Bhagavad Gita razkriva nesmrtne resnice Šri Krišne in poglobljeni nauki Šri Ramakrišne so predstavljeni v Šri Ramakrišnovi

Šifra: 74131 Kategoriji: ,

Opis

Skozi stoletja so brezčasne besede velikih duhovnih učiteljev zapisovali v klaisčnih delih, ki so postala splošno znana in globoko cenjena. Kristusov primer je obelodanjen v Novi Zavezi, Buddhova pot je utelešena v Dhammapadi, Bhagavad Gita razkriva nesmrtne resnice Šri Krišne in poglobljeni nauki Šri Ramakrišne so predstavljeni v Šri Ramakrišnovi Resnici. Zdaj je Šri Činmojeva luč zbrana v tem jasnem, razumljivem duhovnem vodiču – Šri Činmojeva Modrosti.

Ime Činmoj, ki pomeni “poln božanske zavesti” nakazuje, da je cilj duhovnega življenja sámopreseganje.
Medtem ko se človek obrača k Bogu, se Bog po drugi strani obrača k človeku. Povezava se udejanja in se poglablja, ko vsak človek stremi k temu, da bi se odprl Božji Luči, Božji Volji in višji ravni zavesti.

Je zagovornik miru, ki privlači vernike vseh religij, da bi videli enost sveta. Omenja, da je resnične religije moč prepoznati po odpuščanju, strpnosti, sočutju, enosti in bratstvu.
Njegovo delo je primerno za širog krog bralcev.

Dodatne informacije

avtor

format

22,0 x 14,0 cm

isbn

9789619174388

leto-izida

2019

proizvajalec

Društvo za razvoj duhovne kulture Šri Činmoj

st-strani

270 strani

vezava

Mehka vezava