Strah, moj najboljši prijatelj

24.90

Res je, strah vas lahko ustavlja. Lahko pa vam tudi kaže pot. Vse je odvisno od tega, kako nanj gledate. Knjiga, ki jo držite v rokah, vam bo podarila čisto nov, svež pogled na strahove in vas naučila, kako jih uporabiti kot pomembne smerokaze na poti vaše osebnostne rasti. Odprite

Šifra: 74667 Kategoriji: , Oznake: , ,

Opis

Res je, strah vas lahko ustavlja. Lahko pa vam tudi kaže pot. Vse je odvisno od tega, kako nanj gledate. Knjiga, ki jo držite v rokah, vam bo podarila čisto nov, svež pogled na strahove in vas naučila, kako jih uporabiti kot pomembne smerokaze na poti vaše osebnostne rasti. Odprite svoje srce in dovolite, da vam knjiga da, kar potrebujete. Ste pripravljeni na novo pustolovščino spoznavanja samega sebe?

V knjigi ‘Strah, moj največji prijatelj’ se bomo naučili: kako obrniti strah v svojega zaveznika, kako videti v prihodnost in prejšnja življenja, zakaj je pomembno delovati v ženski energiji, kaj so dušne pogodbe, govorili bomo o starih civilizacijah in razkrila bom dva nova vzorca/odvisnosti.

Če razmišljate o naročilu knjige, najprej odgovorite na tole vprašanje: Ste sploh pripravljeni na spremembo? Če je odgovor DA – dobrodošli na potovanju k starodavnim resnicam in znanju!

Mehka vezava, 12,5 x 19 cm, 181 strani.

Dodatne informacije

avtor

Maja Debevc – Dobra vila Maja

format

12,5 x 19,0 cm

isbn

9789619375655

leto-izida

2019

proizvajalec

Divinum cor

st-strani

181 strani

vezava

Mehka vezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Strah, moj najboljši prijatelj”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Informacije o Prodajalcu