Akcija!

Stromatolit

1,90 

Stromatolit je kamen preobrazbe, ki pomaga pri zdravljenju na čustveni ravni. Stromatolit nežno odstranjuje blokade v meridianih in čakrah. Je dober kristal za meditacijo, ki pomaga pri spominjanju preteklih življenj. Stromatolit uči smisel življenja na Zemlji in našo vlogo v njej. Stromatolit dobro deluje na 1. čakro – korensko čakro

Šifra: 86109 Kategorija: Oznaka:

Opis

Stromatolit je kamen preobrazbe, ki pomaga pri zdravljenju na čustveni ravni. Stromatolit nežno odstranjuje blokade v meridianih in čakrah.

Je dober kristal za meditacijo, ki pomaga pri spominjanju preteklih življenj. Stromatolit uči smisel življenja na Zemlji in našo vlogo v njej.

Stromatolit dobro deluje na 1. čakro – korensko čakro in je povezan z astrološkimi znamenji Ovna in Device. Povezan je z Elementom Zemlja.

Stromatolit ima izjemno prizemljeno in mirno energijo, ki nas lahko nauči tako potrpežljivosti kot močne volje.

Stromatolit v nas prebuja lepote življenja. Spodbuja nas, da razmišljamo onkraj sebe in razmišljamo o generacijah, ki bodo prišle za nami.

Pomaga nam lahko pri raziskovanju naših prednikov in kako naša preteklost vpliva na našo sedanjost. Spodbuja nas, da iščemo modrost v preteklosti, in da gledamo v prihodnost z ljubeznijo.

Njegova mirna energija nas spodbuja, da smo potrpežljivi, medtem ko raziskujemo, se učimo in eksperimentiramo, s čimer nam omogoča, da postopoma sestavljamo koščke in tiho delamo za Večje dobro vseh. Stromatolit je čudovit talisman za zemeljske znanstvenike, zlasti za biologe in ekologe, pa tudi za zdravstvene delavce, zlasti strokovnjake za nadzor okužb.

Pomaga lahko pri zdravljenju bakterijskih okužb. Verjame se, da je koristen tudi za zdravljenje bolezni in motenj, ki se prenašajo genetsko.

Velikost: cca 2 cm
Poreklo: Bolivija