V nebesa in nazaj

25.90

Resnična zgodba zdravnice o obsmrtni izkušnji, nebesih, angelih in vrnitvi v življenju Priznano ameriško kirurginjo Mary Neal je med dopustom v Južni Ameriki usodna nesreča s kajakom pripeljala v nebesa – kjer je občutila Božji mir, radost in angele – in nato nazaj v zemeljsko življenje. V knjigi podrobno opisuje

Šifra: 73206 Kategorije: , ,

Opis

Resnična zgodba zdravnice o obsmrtni izkušnji, nebesih, angelih in vrnitvi v življenju

Priznano ameriško kirurginjo Mary Neal je med dopustom v Južni Ameriki usodna nesreča s kajakom pripeljala v nebesa – kjer je občutila Božji mir, radost in angele – in nato nazaj v zemeljsko življenje. V knjigi podrobno opisuje svoja občutja in okolje v nebesih, svoje pogovore z angeli in globok občutek žalosti, ki jo je prevzel, ko se je zavedela, da še ni prišel njen čas. Mary z nami deli pretresljivo izkušnjo sodobnega čudeža.
Uspešnica New York Timesa, ki se je prodala v več milijon izvodih!

Priznano ameriško kirurginjo Mary Neal je med dopustom v Južni Ameriki usodna nesreča s kajakom pripeljala v nebesa – kjer je občutila Božji mir, radost in angele – in nato nazaj v zemeljsko življenje.

Leta 1999 se je ortopedska zdravnica, predana žena in ljubeča mama Mary Neal v južnem Čilu utopila v reki. Med drvenjem po brzicah se je njen kajak zagozdil na dnu reke in Mary je skupaj z njim ostala potopljena. Čeprav so njeni prijatelji takoj začeli z reševalno akcijo, je bila pod vodo predolgo časa in je umrla.

Njena knjiga V nebesa in nazaj je izjemna zgodba o njenem življenjskem duhovnem potovanju in kaj se je zgodilo, ko je iz življenja potovala v smrt in nazaj. V knjigi podrobno opisuje svoja občutja in okolje v nebesih, svoje pogovore z angeli in globok občutek žalosti, ki jo je prevzel, ko se je zavedela, da še ni prišel njen čas. Mary z nami deli pretresljivo izkušnjo sodobnega čudeža.

Zaradi obsmrtne izkušnje in izkušnje nebes iz prve roke je Mary pridobila globoko razumevanje svojega poslanstva na Zemlji, dojemanje Boga, globokega odnosa z Jezusom in svojega osebna duhovnega potovanja, kar je za vedno spremenilo njeno življenje.

Ta svetovna prodajna uspešnica vas bo napolnila z upanjem, čudenjem in obljubo nebes, medtem ko bo okrepila vašo lastno vero in odnos z Bogom.

O AVTORICI

Ortopedska kirurginja dr. med. Mary Neal je avtorica prve knjige iz seznama uspešnic New York Timesa, V nebesa in nazaj. Kot rezultat njenega obsežnega izobraževanja na področju medicine je bila Mary velik skeptik, preden se je utopila na reki v Južni Ameriki. Ta izkušnja je za vedno spremenila njen pogled na življenje. V času smrti je izkusila čisto božjo ljubezen in se naučila zaupati resnici v vseh božjih obljubah.

Kot gostja je nastopila v največjih televizijskih in radijskih oddajah, dokumentarcih in časopisnih člankih, svojo zgodbo in globoke uvide pa je delila z ljudmi po vsem svetu.

V upanju, da bodo njena opazovanje in praktični nasveti pomagali tudi drugim razviti zaupanje, zaradi katerega bodo živeli izpolnjujoče življenje, je napisala svojo drugo prodajno uspešnico, 7 lekcij iz nebes.

Dodatne informacije

avtor

Dr. med. Mary C. Neal

format

13,5 x 20,90

isbn

9789619454169

leto-izida

2019

st-strani

187 strani

vezava

Mehka vezava

proizvajalec

Cangura

Informacije o Prodajalcu