Vrnitev gentlemana

22.00

Ustvarjanje negovalnih povezav z zaobjemanjem pristnega sebe. Ali je lahko moški spoštljiv, prijazen, skrben, poleg tega pa tudi močan?
Izid po 31.1.2021
Šifra: 81649 Kategorije: , ,

Opis

Dr. Dain Heer pravi, da je biti resnični gentleman najprej in predvsem »biti najboljši, kar ste lahko kot moški – kakor koli je to videti za vas«. Knjiga Vrnitev gentlemana je polna orodij in strategij, ki vam pomagajo priti do tega prostora.

Z njegovo značilno iskrenostjo, igrivo radovednostjo in humorjem ponuja zanimive vpoglede in mogočna, transformativna vprašanja, ki vas bodo odprla novim možnostim.

Raziskovali boste, kako ste odrezali dele sebe, da bi se prilegali v okvire pričakovanj drugih, spoznali učinkovito orodje za opuščanje zastrupljajočih prepričanj, ter čistili pot za nove, pristne izkušnje v svojem življenju.

Odkrili boste mite in zakoreninjene vzorce, ki lahko uničijo možnosti za izpolnjujoče odnose, in kako graditi negovalne odnose z moškimi in ženskami v svojem življenju (in tudi z moškim v ogledalu).

Končno boste spoznali ključe za spoštovanje drugih – ne da bi pri tem izgubili sebe – in za navdihovanje prihodnjih rodov s tremi darili, ki jih gentleman lahko da otrokom v svojem življenju.


Dr. Dain Heer je mednarodni govorec in avtor, ki potuje po vsem svetu in facilitira napredne delavnice Access Consciousnessa. S popolnim dopuščanjem, skrbnostjo, humorjem in fenomenalnim védenjem ljudi navdušuje in vabi k več zavedanja. Več: www.DrDainHeer.com

Dodatne informacije

avtor

Dr. Dain Heer

format

12,7 x 18,4 cm

isbn

9789617090772

leto-izida

2021

proizvajalec

Založba Primus

st-strani

154 strani

vezava

Mehka vezava

Informacije o Prodajalcu