Z energijo živim

24.00

Knjiga Z energijo živim je duhovni priročnik za vse, ki želijo spoznati ozadje sil, ki delujejo tako zunaj nas kot znotraj. Je plod 17-letnih osebnih izkušenj, videnj in spoznanj avtorice, ki jo je navdušilo starodavno znanje mehiških šamanov, ki so skozi tisočletja raziskovali omejitve in sposobnosti človeka kot bitja z

Šifra: 73431 Kategorije: , ,

Opis

Knjiga Z energijo živim je duhovni priročnik za vse, ki želijo spoznati ozadje sil, ki delujejo tako zunaj nas kot znotraj. Je plod 17-letnih osebnih izkušenj, videnj in spoznanj avtorice, ki jo je navdušilo starodavno znanje mehiških šamanov, ki so skozi tisočletja raziskovali omejitve in sposobnosti človeka kot bitja z zavestjo.

Avtorica je to znanje vpeljala v svoje vsakodnevno življenje in se tako tudi sama spoznala s svetom energij in možnostmi razvoja lastne zavesti.

Skozi osebne zgodbe nam razloži, kaj se s človekovo energijo dogaja na zanj nevidnih ravneh in kako si lahko z energijskimi veščinami, meditacijo in zavedanjem vsakdo pomaga preseči ustaljene načine delovanja. Bralcu približa duhovno znanje brez zavajajočih besed, razloži povezavo energijskega in fizičnega sveta in to opiše na praktičnih primerih.

Celostno poveže čustva, misli, telo in energijo v eno, osvetli vplive prejšnjih življenj, nas nauči, kako

‘brati’ svoje sanje in kaj nam sporoča telo, kadar ni v ravnovesju. Poda tudi praktične nasvete, kako začeti z delom na sebi in kako na tej poti vztrajati, ter opiše nekaj tehnik za polnjenje, zdravljenje, energijsko zaščito ter delo z avro in čakrami.

Iskalce zavesti opiše kot Bojevnike Luči, ki niso samo navadni vojščaki, temveč posamezniki, ki ponovno obujajo svojo notranjo moč in živijo resnico.

V uvodu knjige lahko preberemo kratko predstavitev o nastanku zemlje in kaj se je na njej skozi tisočletja dogajalo, ki jo nato avtorica poveže še z zgodbo iz svoje osebne zgodovine.

Dodatne informacije

avtor

Leticija Fortin

format

14,0 x 22,0 cm

isbn

9789612901615

leto-izida

2019

proizvajalec

Lučko

st-strani

211 strani

vezava

Mehka vezava

Informacije o Prodajalcu