Akcija!

Zakon privlačnosti Osnove Abrahamovega nauka

20,00 

“Vem, da boste ob tem, kar boste našli tukaj, navdušeni in srečni. VCem, da bo ta knjiga v vašem življenju naredila velik preobrat. Tu ne boste našli le opisa najbolj pomembnega zakona v vesolju (edinega, ki ga boste kdaj koli pravzaprav morali spoznati), temveč tudi lahko razumljivo razlago mehanizma življenja.

Šifra: 57252 Kategorije: , ,

Opis

“Vem, da boste ob tem, kar boste našli tukaj, navdušeni in srečni. VCem, da bo ta knjiga v vašem življenju naredila velik preobrat. Tu ne boste našli le opisa najbolj pomembnega zakona v vesolju (edinega, ki ga boste kdaj koli pravzaprav morali spoznati), temveč tudi lahko razumljivo razlago mehanizma življenja. Te informacije jemljejo sapo. Ti podatki so neprecenljivi. To je čudovit, nepričakovan vpogled.
Obstaja le nekaj knjig, o katerih bi rekel nekaj, kar bom rekel o njej. Vsako besedico preberite in sotrite vse, kar svetuje ta knjiga.” Neale Donald Walsch, avtor uspešnic Pogovori z Bogom, Edino pomembno in Kaj je rekel Bog
“Ob vnovičnem ponatisu te prečudovite knjige, ki je spremenila življenje tisočim in tisočim ljudem, in tudi meni, sem počaščena, da lahko delim z vami svoje navdušenje nad človekovo sposobnostjo ustvarjati zavestno, premišljeno in predvsem radostno!

Želeno je neizogibno že, ko si preprosto dopuščamo verjeti, da je uresničljivo. Kako hitro šele pride, ko si dopuščamo slediti svoji najvišji radosti.

Temeljni zakon Vesolja, ki v teh časih slovi po imenu Zakon privlačnosti, je tako zanesljiv in dosleden, da nam ne pomaga le spoznati moči naših lastnih misli, temveč na svoji koži občutiti resnico, da smo vsi, da je vse, Eno; neskončno inteligentno prepleteno.

Je Zakon, ki nam vsem prinaša natančno to, v kar verjamemo. Zato se je v času, ko znanost dohiteva na prvi pogled skrivnostno duhovnost, pomembno vprašati:

“Ali mi to, v kar verjamem, koristi? Mi pomaga ustvariti želeno? Mi pomaga želeno čutiti, dihati, živeti…? Me to, v kar verjamem, osrečuje?”

Kajti, kot nas uči in spominja neskončno inteligentna, čista Izvorna zavest, katere izraz smo vsi, in jo neponovljivo prevaja Esther Hicks, je pot do želenega le čustveno potovanje. Potovanje k Radosti. Vrnitev k sebi. Vrnitev Domov…z veliko začetnico.

Je pot, na kateri je mogoče vse. Zato na koncu ostane le eno vprašanje:
“Torej, kaj si želite?””

Nataša Martinčič – Ašvata

Dodatne informacije

Teža 0,35 kg
leto-izida

2015

format

14,20 x 22,00 cm

st-strani

181 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9789616950299

proizvajalec

Založba Primus

avtor