Zapestnica 7 čaker (pravo srebro v kombinaciji s kristali)

22,00 

Kristali za ravnovesje v telesu in duhu za 7 čaker

Šifra: 83679 Kategorije: , , Oznake: , ,

Opis

Kristali za ravnovesje v telesu in duhu za 7 čaker

AMETIST
Ametist je kristal izrednih duhovnih vibracij-kristal ljubezni za našega duha. V zgodovini je veljal kot kamen treznosti. Zdravi vse oblike odvisnosti kot so alkoholizem, fizična strast, tudi agresivnost. Ima zelo močne zdravilne lastnosti. Je najučinkovitejši kristal pri odpravi glavobolov in migren, poleg tega čisti kožo in pospešuje rast las. Če ga postavite v spalnico, bo poskrbel za dobro spanje, ob njem pa se boste tudi lažje spomnili svojih sanj. V kombinaciji z roževcem in s kameno strelo boste dosegli ravnovesje med srcem, umom in dušo. Kamena strela bo energijo obeh kristalov povečala.

LAPIS LAZULI
Lapis Lazuli (Lapis) je znan kot kamen resnice in kamen prijateljstva. Lapis je cenjen že vrsto stoletij ali kar tisočletij zaradi svoje značilne modre barve, ki je postala simbol plemstva, časti in moči, duha in vizije. Je univerzalni simbol modrosti in resnice. Iz njega so v preteklosti izdelovali zelo iskani modri pigment.

AMAZONIT
Ugodno deluje na ledvica in ima sproščujoč učinek, tako da deluje proti krčem.  Zaradi teh lastnosti je priporočljiv pri porodih. Harmonizira hipofizo in timus, kot tudi avtonomni živčni sistem. Ugodno deluje na srce, zlasti ob stresnih dogodkih, ko se srčna čakra zapre. Usklajuje racionalno mišljenje z intuicijo, krepi samostojnost in raztaplja miselne vzorce, ki v nas gradijo prepričanja, da smo žrtve usode.

MALAHIT
Malahit je čudovit masiven kamen zelene barve, ki pooseblja zdravilno moč narave in ponotranja lepoto cvetlic, dreves, korenin in rastlinja. Je kamen, ki varuje in absorbira negativne vplive in odstranjuje onesnaževalce iz ozračja in telesa. Kot »kamen potovanja«, malahit varuje in pomaga pri premagovanju strahu pred letenjem, če ga nosite pri sebi. Na delovnem mestu vas varuje pred hrupom in pred premočno svetlobo ter škodljivim sevanjem tehnološke opreme in sevanjem mobilnih telefonom.

ONIKS
Oniks je odličen kamen za sproščanje negativnih emocij pri žalovanju. Prinaša srečo in pomaga, da prepoznamo osebnostne moči. Tistemu, ki nosi oniks, omaga tudi pri sprostitvi in pri soočanju z različnimi življenjskimi izzivi, še posebej takrat ko mu primanjkuje življenjske energije in zanosa.

TIGROVO OKO
Tigrovo oko je močan kamen, ki krepi harmonijo in ravnovesje ter pomaga pri sproščanju. Kdor nosi tigrovo oko, je potrpežljiv in lahko, tako kot tiger, dolgo čaka na tisti pravi trenutek za akcijo.

KORALA
Rdeča korala zmanjšuje vpliv Vate in Pitte ter krepi vpliv Kaphe. Čisti kri, krepi vitalnost ter pripomore k obvladovanju jeze, sovraštva in ljubosumja. Varuje pred nezgodami, blaži artritis, zaprtje, protin, histerijo in spolne bolezni.

Material: kristali v kombinaciji s pravim srebrom
Velikost univerzalna.