Akcija!

Zapestnica 7 čaker

11.40 8.90

Kristali za ravnovesje v telesu in duhu za 7 čaker

Ni na zalogi

Šifra: 73606 Kategoriji: , Oznake: , ,

Opis

Kristali za ravnovesje v telesu in duhu za 7 čaker

RDEČI JASPIS: Lajša venerične bolezni, epilepsijo, menstrualne težave, krepi imunski sistem, voh, sluh in ledvica. Blažilno vpliva na bolezni spolnih organov, podzavest, krepi voljo, vitalnost, moč, jasnovidnost, spodbuja duhovni razvoj, odpravlja strah, nočne more in halucinacije.

KARNEOL: Karneol je v starem Egiptu je veljal za kamen ki varuje, ščiti pred uroki in negativnimi čustvi iz okolice, kot so jeza, ljubosumnost in zavist. Pomaga pri premagovanju depresije in spodbuja samozavest.
Pomaga se nam osredotočiti na sedanjost in trenutno duhovno stanje.

CITRIN: S svojo sončno barvo prinaša v naše življenje vedrino in veselje. Odpravlja slabo počutje in krepi telo. Pomaga pri ustvarjanju dobrega vtisa.

AVENTURIN: Vpliva na kožne bolezni, srce, luskavico, alergije, jetra, živčni sistem. Preprečuje nemirnost, strah, nespečnost, nervozo in prenapetost, krepi čustva, pomaga pri meditiranju, omogoča samostojnost, originalnost.

LAPIS LAZULI: je zelo močan kristal, ki nas ščiti pred škodljivo energijo. Pomaga pri alergijah, vročini, visokem pritisku, vročini, bolečih menstruacijah. Odganja tudi depresije in strahove, krepi samostojnost.

AMETIST: Ametist je kamen vodnarjeve dobe, duhovnosti. Lajša glavobol, preprečuje ekcem, vpliva na trebušno slinavko, ščitnico, preprečuje kožne bolezni in blagodejno vpliva na kožo pri pikih insektov, venerične bolezni, menstrualne motnje, vpliva na grlo, čustva, ljubezen. Krepi spomin, samozaupanje, duhovnost, preprečuje nespečnost, strah, blodnje, pomaga pri meditaciji in alkoholizmu, preprečuje sevanje.

KAMENA STRELA: je povezana z očmi, želodcem, črevesjem, hrbtenico, srcem, krvavitvami, delovanjem hipofize, levkemijo, psihičnimi težavami, nevtralizira sevanje. V povezavi z drugimi kamni povečuje zdravilni učinek.

Kristali so na elastični vrvici.
Velikost: univerzalna

Informacije o Prodajalcu