Akcija!

Zapestnica 7 čaker

7,90 

Zapestnica 7 čaker – Kristali za ravnovesje v telesu in duhu Kombinacija 8-ih kristalov: Ametist, aventurin, kamena strela, kalcedon, sodalit, citrin, granat, karneol… Ametist je kristal izrednih duhovnih vibracij-kristal ljubezni za našega duha. V zgodovini je veljal kot kamen treznosti. Zdravi vse oblike odvisnosti kot so alkoholizem, fizična strast…

Opis

Zapestnica 7 čaker – Kristali za ravnovesje v telesu in duhu

Kombinacija 8-ih kristalov:

Ametist, aventurin, kamena strela, kalcedon, sodalit, citrin, granat, karneol

AMETIST
Ametist je kristal izrednih duhovnih vibracij-kristal ljubezni za našega duha. V zgodovini je veljal kot kamen treznosti. Zdravi vse oblike odvisnosti kot so alkoholizem, fizična strast, tudi agresivnost. Ima zelo močne zdravilne lastnosti. Je najučinkovitejši kristal pri odpravi glavobolov in migren, poleg tega čisti kožo in pospešuje rast las. Če ga postavite v spalnico, bo poskrbel za dobro spanje, ob njem pa se boste tudi lažje spomnili svojih sanj. V kombinaciji z roževcem in s kameno strelo boste dosegli ravnovesje med srcem, umom in dušo. Kamena strela bo energijo obeh kristalov povečala.

AVENTURIN
Položen na srčno čakro izredno ugodno deluje na pljuča in srce. Polni nas z optimizmom, samozavestjo, tolerantnostjo ter stimulira sanjanje. Običajno ga programiramo za priklic sreče in materialnih dobrin.

SODALIT
Sodalit stopnjuje povezavo s kozmosom in poživlja vpogled spoznanja. Daje sposobnost skrivnostni del bistva nekritično opazovati in sprejeti. Vodi k miru, tišini in blagodejnosti našega duha in telesa. Umirja gladino naših misli in prinaša jasnost.
Sodalit pomaga prepoznati in odvreči omejitve negativnega mišljenja.
Krepi samoljubezen in izražanje notranjih vrednot.
Je čudovit kristal za zdravljenje čakre tretjega očesa in grla.

CITRIN

Citrin nas usmerja pri finančnih in pravnih zadevah. Pokaže nam pot do boljše finančne situacije in jo pomaga zmanifestirati. Umirja stres in blaži stisko.

KAMENA STRELA
Kamena strela vam bo pomagala preboleti in zaceliti rane, ki izvirajo še iz vašega otroštva, težave povezane z nizko samozavestjo in iskanjem samega sebe. Deluje tako, da povezuje energije zemlje, rastlin in ljudi. Je odličen kristal, da z njim odpremo svojo duhovno zavest in razširimo meje svojega uma, za lažje razumevanje narave in obstoja. 

GRANAT
Krepi pogum, vztrajnost in samozaupanje. Raztaplja nepotrebne zadržke, krepi željo po gibanju. Krepi avro.

KARNEOL
Karneol prizemljuje in dobro vpliva ter krepi 2. čakro. Ugodno deluje na samozavest in krepi notranjo moč.

KALCEDON
Kalcedon je mističen in umirjen kamen, znan tudi kot »kamen govorcev« katerih besede je modro upoštevati. Kalcedon nas s svojo umirjenostjo pripravlja na akcijo in hkrati pomaga, da se zadržimo pri besedah, ki bi jih lahko kasneje obžalovali. Je kamen, ki neguje in vsrkava negativne energije ter jih razprši preden se prenesejo naprej. Spodbuja bratstvo in dobro voljo, odprtost novim idejam ter nam vliva občutek dobronamernosti in velikodušnosti.

Kristali so na elastični vrvici.
Velikost univerzalna.