Akcija!

Zapestnica 7 čaker

7,90 

Zapestnica 7 čaker – Kristali za ravnovesje v telesu in duhu. Ametist, karneol, granat, peridot, citrin, modri kvarc, akvamarin…

Opis

Zapestnica 7 čaker – Kristali za ravnovesje v telesu in duhu

Ametist, karneol, granat, peridot, citrin, modri kvarc, akvamarin

AMETIST
Ametist je kristal izrednih duhovnih vibracij-kristal ljubezni za našega duha. V zgodovini je veljal kot kamen treznosti. Zdravi vse oblike odvisnosti kot so alkoholizem, fizična strast, tudi agresivnost. Ima zelo močne zdravilne lastnosti. Je najučinkovitejši kristal pri odpravi glavobolov in migren, poleg tega čisti kožo in pospešuje rast las. Če ga postavite v spalnico, bo poskrbel za dobro spanje, ob njem pa se boste tudi lažje spomnili svojih sanj. V kombinaciji z roževcem in s kameno strelo boste dosegli ravnovesje med srcem, umom in dušo. Kamena strela bo energijo obeh kristalov povečala.

KARNEOL
Karneol prizemljuje in dobro vpliva ter krepi 2. čakro. Ugodno deluje na samozavest in krepi notranjo moč.

GRANAT
Krepi pogum, vztrajnost in samozaupanje. Raztaplja nepotrebne zadržke, krepi željo po gibanju. Krepi avro.

PERIDOT
Peridot je kristal zdravilne energije, ki krepi imunski sistem. Spodbuja jasnovidnost in samopomoč pri depresiji in melanholiji.

CITRIN
Citrin nas usmerja pri finančnih in pravnih zadevah. Pokaže nam pot do boljše finančne situacije in jo pomaga zmanifestirati. Umirja stres in blaži stisko.

MODRI KVARC
Modri kvarc pomaga pri strahovih, prinaša notranji mir, ščiti nas pred kakršnokoli negativnostjo. Uravnoveša vse čakre. Predvsem pa dobro vpliva na grleno čakro. Ščiti našo avro.

AKVAMARIN
Akvamarin nam pomaga prepoznati naše cilje in sanje. Pomaga pri odločanju. Že dolgo se uporablja kot talisman za srečo in pri pomembnih dogodkih v življenju. Pomirja in spodbuja harmonično stanje telesa.

Kristali so na elastični vrvici.
Velikost univerzalna.