Zapestnica Rutil kremen zlat

14,00 

Rutilni kremen je kamen, ki skrbi predvsem za celotno področje dihalnih organov. S tem krepi celoten dihalni sistem. Krmili tudi harmonična gibanja prepone za dihanje. Varuje bronhije in pljučne mehurčke pred alergičnimi reakcijami in ščiti pred težkim dihanjem, oslovskim kašljem in krči v bronhijih zaradi astmatičnih obolenj. Je močan kamen,

Šifra: 72433 Kategoriji: , Oznake: , , ,

Opis

Rutilni kremen je kamen, ki skrbi predvsem za celotno področje dihalnih organov. S tem krepi celoten dihalni sistem. Krmili tudi harmonična gibanja prepone za dihanje. Varuje bronhije in pljučne mehurčke pred alergičnimi reakcijami in ščiti pred težkim dihanjem, oslovskim kašljem in krči v bronhijih zaradi astmatičnih obolenj.
Je močan kamen, ki velja že več tisočletij za kamen resnice in zaščite. Ljudje, ki imajo rutil, hitreje najdejo pot k sebi, lažje dosežejo samouresničitev in dosežejo, da so soljudje bolj pošteni in iskreni. Pripomore k spiritualni rasti, dobremu počutju, harmoniji in življenjski moči. Imajo zaščitne učinke, svarijo pred zlimi močmi, lažmi in prevarami. Rutil nam kaže pravo pot kljub različnim drugim mnenjem in nam pomaga, da svoje cilje lažje uresničimo.

Kristali so na elastični vrvici.