Zapestnica Samozavest (sodalit, roževec in črni labradorit)

17,10 

Šifra: 83374 Kategoriji: , Oznake: , ,

Opis

Sodalit:

Sodalit nas povezuje z vesoljem in nam pokaže našo vlogo v njem. Pomirja in vspodbuja notranjo analizo uma in duše. Pomaga pri samozavesti in javnem nastopanju. Pomaga tudi pri učenju in koncentraciji.

Harmonizira grleno čakro.

Roževec:

Roževec je kamen ljubezni. Ime je dobil po svoji prelepi rožnati barvi. Je najpomembnejši srčni kamen. Pomaga preboleti izgubo, odpustiti, vrača nam ljubezen do samega sebe.

V odnosih vzpostavlja harmonijo ter spodbuja brezpogojno ljubezen. Ugodno deluje pri nihanju razpoloženja, pretiranem čustvovanju, jezi in vzkipljivosti. Odpravlja negativne lastnosti kot so ljubosumnost in bes ter prinaša odpuščanje. Običajno ga programiramo za pridobivanje in širjenje ljubezni ter prijateljstva.

Črn labradorit:

Labradorit povezuje eterično in fizično telo in pomaga priti do vašega poslanstva, življenjskega namena. Povečuje intuicijo in psihične sposobnosti.

Psihološko prežene strahove in nesigurnost in psihične “razbitine” preteklih razočaranj, vključno s tistimi, ki so povezani s prejšnimi življenji. Povečuje vero vase in zaupanje v univerzalno.

Velikost kristalov 8mm
Kristali so na elastični vrvici.
Velikost univerzalna.