Akcija!

Zdravljenje ščitnice Knjiga

29.90 28.40

Ali nekontrolirano pridobivate ali izgubljate težo? Občutite mravljinčenje in otopelost? Vas mučinespečnost? Imate vročinske valove in ste občutljivi na mraz? Vas mučita zaprtje in napihnjenost? Se spopadate z anksioznostjo, paničnimi napadi ali depresijo? Imate sindrom nemirnih nog? Imatefibromialgijo? Doživljate možgansko meglo ali težave s spominom? Odkrijte resnico o ščitnici in rešitvah

Šifra: 75217 Kategorije: , , Oznaka:

Opis

Ali nekontrolirano pridobivate ali izgubljate težo? Občutite mravljinčenje in otopelost? Vas mučinespečnost? Imate vročinske valove in ste občutljivi na mraz? Vas mučita zaprtje in napihnjenost? Se spopadate z anksioznostjo, paničnimi napadi ali depresijo? Imate sindrom nemirnih nog? Imatefibromialgijo? Doživljate možgansko meglo ali težave s spominom?

Odkrijte resnico o ščitnici in rešitvah za zgornje težave v tej svetovni uspešnici, ki se je povzpela na prvo mesto lestvice New York Times!
Če pogosto berete knjige in članke o zdravju in menite, da ste seznanjeni z vsemi nedavnimi informacijami o ščitnici, boste presenečeni – morda celo šokirani – nad tem, česa še ne veste!

Ta knjiga ni podobna ničemur, kar ste do zdaj brali ali slišali. Z njeno pomočjo boste končno popolnoma razumeli delovanje ščitnice – in vzrok vaših težav.

Ščitnica je nova vroča tema v zdravstvu. Od dojenčkov, otrok, najstnikov, staršev do starih staršev, vse več ljudi – še posebej žensk – spoznava, da je ščitnica kriva za njihovo omotico, pridobivanje teže, možgansko meglo, težave s spominom, mravljinčenje in otopelost, nespečnost, izgubo las, vročinske valove, občutljivost na mraz, zaprtje, napihnjenost, anksioznost, depresijo, močno bitje srca, izgubo libida, sindrom nemirnih nog, fibromialgijo in še več. Vsi želimo vedeti, kako se osvoboditi pasti nepravilnega delovanja ščitnice.

Toda čeprav ščitnica dobiva vse več pozornosti, so ti simptomi pri veliko ljudeh še vedno prisotni.Ljudje ne ozdravijo. Če ugotovimo, da ima oseba Hashimotov tiroiditis, hipertiroidizem alihipotiroidizem, to še ne pojasni številnih simptomov, ki jih ima. To pa zato, ker v resnici težave sščitnico niso pravi vzrok slabega počutja!

Težave s ščitnico so le eden izmed simptomov nečesa, kar presega zgolj eno izmed žlez. Gre za nekaj bolj trdovratnega, nekaj bolj invazivnega, kar povzroča ta dolgi seznam simptomov.

Anthony William, eden najbolj branih avtorjev knjig o zdravju, vam bo razkril popolnoma nov pogled na epidemijo težav s ščitnico.

Opolnomočil vas bo z znanjem in vam podrobno razložil, kaj je v resnici izvor vaših težav, vključno z vnetji, avtoimunskimi boleznimi in številnimi drugimi kroničnimi stanji. Obenem vam bo razkril življenje spreminjajoča orodja in recepte, s katerimi boste pozdravili svojo ščitnico in znova postali zdravi in vitalni.

Ta pristop se razlikuje od tradicionalnih pristopov zdravljenja naštetih simptomov, toda kotvam lahko povedo milijoni bralcev, resnično deluje!

»Odkar sem prebral to knjigo, sem razširila svoj pristop in zdravljenje ščitničnih obolenj, kar se je pri mojih pacientih izkazalo kot izjemno pozitivno. Rezultati so navdušujoči!« – dr. Prudence Hall,ustanoviteljica in medicinska direktorica na The Hall Center

Dodatne informacije

avtor

Anthony William

format

16,5 x 23,5 cm

isbn

9789617090000

leto-izida

2019

proizvajalec

Založba Primus

st-strani

341 strani

vezava

Mehka vezava

Informacije o Prodajalcu