↓ 5%

Zlom tehniziranega sistema

29.90 28.40

Pred vami je knjiga, ki jo je ustvarila Sila.  Nisem je napisal sam, ona me je vodila. O tem sem prepričan, ker, prvič, sam ne bi mogel napisati česa takega, in drugič, brez podpore Sile bi bilo to nemogoče, kar nakazuje že naslov. Zakaj? Zato, ker je vsebina knjige, o

Šifra: 73435 Kategorije: , ,

Opis

Pred vami je knjiga, ki jo je ustvarila Sila. 

Nisem je napisal sam, ona me je vodila. O tem sem prepričan, ker, prvič, sam ne bi mogel napisati česa takega, in drugič, brez podpore Sile bi bilo to nemogoče, kar nakazuje že naslov. Zakaj? Zato, ker je vsebina knjige, o čemer se boste sami kmalu prepričali, popolnoma skladna z njenim naslovom.

Nikomur ni dovoljeno, da bi kar tako, brez dovoljenja, pisal o podobnih stvareh. Lahko razpredamo misli o koncu sveta, o prišlekih iz vesolja, o privržencih česar koli in nasprotnikih česar koli, o pomanjkljivostih in slabostih naše družbe, celo o skrivnih izbrancih, ki naj bi vodili ta svet. Toda o zlomu sistema samega je prepovedano govoriti.

 


To je tabu. Ste že kdaj slišali kaj podobnega? 


Vadim Zeland je pred razpadom Sovjetske zveze delal kot raziskovalec na področju kvantne fizike. Njegove knjige o transurfingu, močni tehniki upravljanja z realnostjo, se vse od leta 2005, ko so prvič izšle v Rusiji, po vsem svetu prodajajo v rekordnih številkah. V njih je predstavljen povsem nov pogled na življenje, v katerem se ni potrebno prizadevati ali bojevati za želeno. Ponujajo nam nov način razmišljanja in delovanja, ki omogoča, da se želje uresničijo same, brez truda, trpljenja, trdega dela, napora ali brezplodnih poskusov, da bi spremenili sebe ali svet, ki nas obkroža.

Dodatne informacije

avtor

Vadim Zeland

isbn

9789617033830

leto-izida

2019

proizvajalec

Založba Primus

vezava

Mehka vezava

Informacije o Prodajalcu